Partenerul meu are probleme de potenta?
Din pacate nu stiu nimic...dar sigur vei gasi cate ceva pe google.
Succes si multa sanatate.
Succes si multa sanatate.
Sunt foarte multe produse pentru stoparea ejacularii precoce pe piata. Se poate incerca si prin folosirea unor exercitii.
Salut,
Eu am folosit trratamentul natural cu max sensation si a dat rezultate excelente.
Eu am folosit trratamentul natural cu max sensation si a dat rezultate excelente.
Salut
Am si eu o intrebare, am incercat 2, 3 produse pt ma ajuta sa nu ejaculez asa de repede, dar slabe rezultate. Se intampla repede ejacularea, si nici pofta de sex nu mai este aceas, si la mine si la nevasta.Dati-mi o ideie un sfat cum as putea sa fiu acela din inainte, sunt pe pragul de a ma desparti de ea pt asa ceva.
Am si eu o intrebare, am incercat 2, 3 produse pt ma ajuta sa nu ejaculez asa de repede, dar slabe rezultate. Se intampla repede ejacularea, si nici pofta de sex nu mai este aceas, si la mine si la nevasta.Dati-mi o ideie un sfat cum as putea sa fiu acela din inainte, sunt pe pragul de a ma desparti de ea pt asa ceva.
Salut Dragos!
Inteleg ca inainte erai altfel; cum erai mai precis, cum era relatia sexuala?
Putem discuta si pe Skype daca doresti.
Inteleg ca inainte erai altfel; cum erai mai precis, cum era relatia sexuala?
Putem discuta si pe Skype daca doresti.
Buna ziua. Am 27 ani sunt casatorit de 1 an si ceva si cred ca am o problema cu potenta, sa va explic un pic de ce cred acum ceva timp in urma inainte de a ma casatori am avut sa zic o aventura cu o tipa pana am ajuns sa am contact sexual cu ea si am observat sa nu aveam erectie la ea, m-am gandit pe baza de stres cine stie a trecu acum cateva zile am fost in delegatie cu o colega si cu un pic de avans in pat sarutari incontinu dar nu aveam erectie in scimb ca si data trecuta am avut o secretie transparenta pe chiloti.cu sotia nu am problema asta credeti ca trebuie sa merg la medic? Cu colega a ramas pe data viitoare asa ca nu vreau sa ma fac te ras multumesc
Nu este de ajuns doar sa luam niste pilule si gata rezolvam situatia. Eu aveam probleme cu ejacularea precoce am luat climax control si nu mi-am rezolvat problema. Dupa cura asta mi-am revizuit comportamentul, am incercat sa ma stresez cat mai putin si am urmat o dieta adecvata si mult sport. In combinatie cu tratament o viata linistita, comunicare buna in cuplu si alimentatia corespunzatoare pot sa ajute. Cel putin pe mine m-a ajutat. Mai este si metabolismul care are si el un rol in ecuatia asta.
Si eu zic ca de la stres se declanseaza nenorocirea asta cu ejacularea precoce.
Pai majoritatea problemelor de natura sexuala au ca si punct de plecare stresul si sedentarismul. partea proasta e ca sunt destul de greu de inlaturat si stilul nostru de viata parca incurajeaza stresul si sedentarismul.
Buna ziua,
Pentru probleme legate de erectie va recomand produsul Mirinda, 100% natural pe baza de amestec de miere si plante.
Eu il folosesc zi de zi ca pe un supliment, poate fi folosit si ca tonic general.
Se gaseste foarte greu in comert.
Pentru probleme legate de erectie va recomand produsul Mirinda, 100% natural pe baza de amestec de miere si plante.
Eu il folosesc zi de zi ca pe un supliment, poate fi folosit si ca tonic general.
Se gaseste foarte greu in comert.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12M-am indragostit de o persoana minunata dar cu probleme - ce sa fac?
- 6tulburari erectie
- 8dati-mi un raspuns va rog
- 43Exista motive obiective pentru adulter?
- 9Il intretin de aprox 4 ani.
- 7Casatorita de 25 ani, dar relatia noastra sexuala nu a mers niciodata
- 13despartire sau casatorie?
- 6Fata, 15 ani, relatie cu baiat de 21 ani - cum sa procedez?
- 14Anxietate sexuala
- 3problema penis... lipsa erectiei
- 20Sunt extremist... sau prea bun, prea optimist, sau invers..
- 4problema de erectie
- 39Nu mi se mai scoala penisul
- 7Nu stiu ce sa mai fac cu viata mea ajutati-ma sa gasesc un raspuns
- 0Produse pentru diminuare frecventiei erectiilor
- 20M-am indragostit de o femeie despartita ce are 2 copii
- 5Medicamente pentru erectie, potenta
- 0se scoala dar nu de tot
- 11membrii familiei imi fac casnicia un calvar
- 0Problema majora a erectiei
Mai multe informații despre: Potenta sexuala Relatia de cuplu erectia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: