Partenerul meu are probleme de potenta?

40 comentarii 1 2
0
27-02-2015, ora 10:37
pablomioson
Nu este medic/terapeut
pablomioson
Din pacate nu stiu nimic...dar sigur vei gasi cate ceva pe google.
Succes si multa sanatate.
0
06-03-2015, ora 10:26
Mancilo
Nu este medic/terapeut
Mancilo
Sunt foarte multe produse pentru stoparea ejacularii precoce pe piata. Se poate incerca si prin folosirea unor exercitii.
0
24-11-2015, ora 15:35
Marius65
Nu este medic/terapeut
Marius65
Salut,
Eu am folosit trratamentul natural cu max sensation si a dat rezultate excelente.
0
29-12-2015, ora 03:33
Dragos2054
Nu este medic/terapeut
Dragos2054
Salut
Am si eu o intrebare, am incercat 2, 3 produse pt ma ajuta sa nu ejaculez asa de repede, dar slabe rezultate. Se intampla repede ejacularea, si nici pofta de sex nu mai este aceas, si la mine si la nevasta.Dati-mi o ideie un sfat cum as putea sa fiu acela din inainte, sunt pe pragul de a ma desparti de ea pt asa ceva.
0
01-01-2016, ora 14:12
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, Ploieşti
Psiholog Stefan Liviu
Salut Dragos!
Inteleg ca inainte erai altfel; cum erai mai precis, cum era relatia sexuala?

Putem discuta si pe Skype daca doresti.
0
05-02-2016, ora 00:18
Ch1nezul
Nu este medic/terapeut
Ch1nezul
Buna ziua. Am 27 ani sunt casatorit de 1 an si ceva si cred ca am o problema cu potenta, sa va explic un pic de ce cred acum ceva timp in urma inainte de a ma casatori am avut sa zic o aventura cu o tipa pana am ajuns sa am contact sexual cu ea si am observat sa nu aveam erectie la ea, m-am gandit pe baza de stres cine stie a trecu acum cateva zile am fost in delegatie cu o colega si cu un pic de avans in pat sarutari incontinu dar nu aveam erectie in scimb ca si data trecuta am avut o secretie transparenta pe chiloti.cu sotia nu am problema asta credeti ca trebuie sa merg la medic? Cu colega a ramas pe data viitoare asa ca nu vreau sa ma fac te ras multumesc
0
31-08-2016, ora 10:27
cosmande
Nu este medic/terapeut
cosmande
Nu este de ajuns doar sa luam niste pilule si gata rezolvam situatia. Eu aveam probleme cu ejacularea precoce am luat climax control si nu mi-am rezolvat problema. Dupa cura asta mi-am revizuit comportamentul, am incercat sa ma stresez cat mai putin si am urmat o dieta adecvata si mult sport. In combinatie cu tratament o viata linistita, comunicare buna in cuplu si alimentatia corespunzatoare pot sa ajute. Cel putin pe mine m-a ajutat. Mai este si metabolismul care are si el un rol in ecuatia asta.
0
15-11-2016, ora 11:42
pelinel
Nu este medic/terapeut
pelinel
Si eu zic ca de la stres se declanseaza nenorocirea asta cu ejacularea precoce.
0
13-01-2017, ora 14:35
adelde
Nu este medic/terapeut
adelde
Pai majoritatea problemelor de natura sexuala au ca si punct de plecare stresul si sedentarismul. partea proasta e ca sunt destul de greu de inlaturat si stilul nostru de viata parca incurajeaza stresul si sedentarismul.
0
14-11-2018, ora 12:11
Viorel Doru
Nu este medic/terapeut
Viorel Doru
Buna ziua,
Pentru probleme legate de erectie va recomand produsul Mirinda, 100% natural pe baza de amestec de miere si plante.
Eu il folosesc zi de zi ca pe un supliment, poate fi folosit si ca tonic general.
Se gaseste foarte greu in comert.
Adaugă un comentariu / răspuns
40 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: