ma simt vinovata ca nu i-am spus in fata sa ma lase in pace

11-04-2012
melisa34
Nu este medic/terapeut
melisa34
Totul a inceput atunci cand m-am despartit de fostul meu iubit.Acesta avea un verisor care ii placea de mine si mi-a cerut numarul pt ca sa vorbeasca cu mine ca prieteni.Eu fiind mai naiva i l-am dat.M-a sunat, am vorbit, dar la un moment dat acesta m-a intrebt daca vreau sa stau cu el.Eu i-am spus ca sa ma lase sa ma linistesc dupa despartirea aceea care fusese dureroasa.A acceptat dar, ma tot suna, nu puteam sa stau si eu un pic ca ma suna cu pretextul, , ce faci?, , si eu fiind mai timida i-am zis unei prietene sa-i spuna sa ma lase in pace, sa nu ma mai sune.Si asa el s-a enervat, si cand auzea numele meu incepea sa vorbeasca urat despre mine.Iar acum mi-a spus aceea prietena ca i-a zis el ca ii este ciuda ca nu i-am spus in fata.Ar trebui sa ma simt vinovata?
5 comentarii
0
11-04-2012, ora 22:14
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Cati ani ai draga mea?15-16 ani maxim?Pai lumea are probleme de sanatate la care cauta raspuns si tu postezi intrebari de gradinita pe forum?Astea-s intrebari de pus pe facebook sau de discutat la suc cu prietenele.Vrei totusi un raspuns?Hai sa ti-l dau.
Nu te simti vinovata ca unu-i prost si nu stie cand sa se opreasca din sunat, stresandu-te.
0
11-04-2012, ora 22:18
melisa34
Nu este medic/terapeut
melisa34
ms oricum
0
11-04-2012, ora 22:21
maite13
Nu este medic/terapeut
maite13
are dreptate bestyutza79
0
11-04-2012, ora 22:22
maite13
Nu este medic/terapeut
maite13
sa nu te simti vinovata
0
11-04-2012, ora 22:25
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Iti doresc o viata frumoasa, in care sa nu dai de prea multi prosti, cum e specimenul de care vorbesti.Bucura-te ca ai scapat de un asemenea baiat, e clar ca nesimtirea il caracterizeaza din plin.
O seara frumoasa!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul