ma simt vinovata ca nu i-am spus in fata sa ma lase in pace
Totul a inceput atunci cand m-am despartit de fostul meu iubit.Acesta avea un verisor care ii placea de mine si mi-a cerut numarul pt ca sa vorbeasca cu mine ca prieteni.Eu fiind mai naiva i l-am dat.M-a sunat, am vorbit, dar la un moment dat acesta m-a intrebt daca vreau sa stau cu el.Eu i-am spus ca sa ma lase sa ma linistesc dupa despartirea aceea care fusese dureroasa.A acceptat dar, ma tot suna, nu puteam sa stau si eu un pic ca ma suna cu pretextul, , ce faci?, , si eu fiind mai timida i-am zis unei prietene sa-i spuna sa ma lase in pace, sa nu ma mai sune.Si asa el s-a enervat, si cand auzea numele meu incepea sa vorbeasca urat despre mine.Iar acum mi-a spus aceea prietena ca i-a zis el ca ii este ciuda ca nu i-am spus in fata.Ar trebui sa ma simt vinovata?
5 comentarii
Cati ani ai draga mea?15-16 ani maxim?Pai lumea are probleme de sanatate la care cauta raspuns si tu postezi intrebari de gradinita pe forum?Astea-s intrebari de pus pe facebook sau de discutat la suc cu prietenele.Vrei totusi un raspuns?Hai sa ti-l dau.
Nu te simti vinovata ca unu-i prost si nu stie cand sa se opreasca din sunat, stresandu-te.
Nu te simti vinovata ca unu-i prost si nu stie cand sa se opreasca din sunat, stresandu-te.
Iti doresc o viata frumoasa, in care sa nu dai de prea multi prosti, cum e specimenul de care vorbesti.Bucura-te ca ai scapat de un asemenea baiat, e clar ca nesimtirea il caracterizeaza din plin.
O seara frumoasa!!!
O seara frumoasa!!!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10cred ca sotul meu e foarte bolnav
- 8nu suntem un cuplu normal
- 17varsta dintre parteneri
- 3ce mi se intampla? sunt nebuna?
- 4a fost diagnosticat cu tulburare psihica acuta..
- 12eu sunt cea care cere prea mult?
- 10Ajutati-ma sa nu pierd relatia
- 21Problemele din viata noastra au mereu solutii
- 11Inainte era antent, romantic; acum nu
- 4vreau sa inteleg... ce ar trebui sa fac eu in continuare?
- 29vreau sa-mi recuceresc sotul
- 4dorinta sexuala hipoactiva
- 0"nu pot sa trec" peste fostul ei prieten
- 29greselile trecutului care impiedica prezentul...
- 8intre parinti si iubit
- 5vreau sa il recuperez dar nu stiu cum.va rog ajutati.ma
- 8Indragostita de altcineva, sau doar o iluzie? Pe cine sa aleg?
- 7Propunere de a ne muta impreuna... mereu gaseste scuze
- 13frustrare, gelozie, criza varstei sau psihic modificat din cauza alcoolului
- 14relatie sau distractie?
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: