Pareri diferite de la stomatologi
Buna ziua,
De cateva zile mi-a dat sa iasa maseaua de minte, dreapta jos. Nu am avut dureri de masea/gingie sau umflaturi pana acum. Datorita informatiilor pe care le stiam despre molarii am decis sa fac un control preventiv la stomatologie. La medicul stomatolog, dupa radiografie mi s-a indicat sa fac o operatie si m-a indrumat catre un alt medic chriurg (maseaua creste vertical insa are radacina rasucita. Am inteles ca pot aparea probleme de igiena cu aceasta masea si de aceea de cand a aparut folosesc periuta de copii pentru accesul la zona resprectiva). Am consultat un alt medic stomatolog si chirurg de la spitalul OMF Dan Theodorescu Bucuresti care mi-a spus ca atat timp cat maseaua nu imi cauzeaza probleme nu am de ce sa o scot. Acum sunt impartita intre doua pareri si nu stiu care este solutia pentru...viitoarele probleme pe care le poate cauza o masea de mine. Am radiografia si pe PC si as dori daca se poate o a treia parere. Este destul de greu de hotarat intrucat decizia este la latitudinea pacientului insa pacientul (eu) am fost zapacit de medicii care m-au consultat. Va multumesc
De cateva zile mi-a dat sa iasa maseaua de minte, dreapta jos. Nu am avut dureri de masea/gingie sau umflaturi pana acum. Datorita informatiilor pe care le stiam despre molarii am decis sa fac un control preventiv la stomatologie. La medicul stomatolog, dupa radiografie mi s-a indicat sa fac o operatie si m-a indrumat catre un alt medic chriurg (maseaua creste vertical insa are radacina rasucita. Am inteles ca pot aparea probleme de igiena cu aceasta masea si de aceea de cand a aparut folosesc periuta de copii pentru accesul la zona resprectiva). Am consultat un alt medic stomatolog si chirurg de la spitalul OMF Dan Theodorescu Bucuresti care mi-a spus ca atat timp cat maseaua nu imi cauzeaza probleme nu am de ce sa o scot. Acum sunt impartita intre doua pareri si nu stiu care este solutia pentru...viitoarele probleme pe care le poate cauza o masea de mine. Am radiografia si pe PC si as dori daca se poate o a treia parere. Este destul de greu de hotarat intrucat decizia este la latitudinea pacientului insa pacientul (eu) am fost zapacit de medicii care m-au consultat. Va multumesc
3 comentarii
Buna ziua. Aveti posibilitate sa trimiteti o radiografia?
Buna dimineata,
Da, pot trimite radiografia daca imi oferiti adresa de mail. Multumesc.
Da, pot trimite radiografia daca imi oferiti adresa de mail. Multumesc.
Daca e crescuta, las-o acolo. Eu am avut o data dureri de dinti si de masele si o doctorita a apucat sa imi scoata o masea de minte. Locul a ramas gol si de multe ori am probleme cu mancarea care imi intra acolo si nu pot sa o scot. Ulterior durerile mele de dinti si de masele s-au dovedit ca erau din cauza unor medicamente pe care le-am luat.
Parerea mea e ca daca nu te deranjeaza sa o lasi acolo. O scoti numai cand te va deranja.
Parerea mea e ca daca nu te deranjeaza sa o lasi acolo. O scoti numai cand te va deranja.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dureri: lucrare premolari, masele de minte si urechi
- 6maseaua de minte de ce nu se trateaza?
- 2Maseaua de minte nu are loc sa iasa.
- 0Masea de minte care nu are loc sa iasa
- 19Operatie masea de minte
- 7Maseaua de minte, durere si gingie umflata
- 4maseaua de minte cariata
- 1Maseaua de minte
- 1extractie masea minte
- 4Operatie pentru extractia maselei de minte
- 10dupa extractia molarului de minte.. sangerare si durere puternica
- 6Problema maseaua de minte ajutor.
- 3Nu pot deschide gura
- 1Problema masea de minte
- 1Crestere masea de minte
- 15Stomatologie
- 1Ganglioni umflati si masea minte
- 3Extractie masea de minte
- 3Maseaua de minte, pe zi ce trece nu am mai putut deschide gura
- 3Urmeaza extractia celor 4 molari de minte si as avea nevoie de un sfat.
Mai multe informații despre: Maseaua de minte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: