Molar de minte

Buna ziua! Problema mea a inceput acum un an cand molarul de minte din partea dreapta de jos erupea. Am fost la dentist, mi-a decapusonat gingia pentru a nu ma mai durea(aveam ganglionii umflati si nu puteam inghite sub nicio forma). Acum am aproximativ aceeasi problema, molarul a erupt, se vede cu ochiul liber, doar ca de 2 saptamani am dureri de maxilar si ureche foarte mari si ganglionii din partea dreapta umflati, am luat Amoksiklav dar durerea nu dispare, nu pot manca, nu pot casca cum trebuie deoarece ma doare foarte tare maxilarul. Problema este ca nu sunt in tara si nu stiu ce sa mai fac. Mi am luat picaturi de urechi, dar durerea tot persista, mai ales dimineata cand ma trezesc. Ma puteti ajuta cu un sfat? Multumesc
3 comentarii

buna ziua. cum va mai simtiti? ma confrount cu aceeasi problema...
v-a trecut durerea de ureche?
multumesc pt raspuns si sanatate multa !
v-a trecut durerea de ureche?
multumesc pt raspuns si sanatate multa !

Buna seara, da, după aproximativ o saptamana durerile au încetat. Dar am luat si antibiotic. O seara buna!

Buna ziua, durerea de la molarul de minte iradiaza de obicei spre ureche, asa ca nu are rost sa aplicati picaturi de ureche ( daca nu aveti o afectiuen ORL ). In cazuri ca acestea, molarul de minte de obicei se indica a fi scos, este foarte grea sau imposibila curatarea in jurul acestuia si simptomatologia va persista/ va reveni.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Umflatura dupa extractia maselei de minte
- 2extractie masea de minte
- 7Despre complicatiile maselei de minte.
- 8Infectie post-operator extractie masea de minte
- 4Maseaua de minte si umflatura gingivala
- 73Extractie de masea de minte + alte 3 masele
- 7Maseaua de minte, durere si gingie umflata
- 7plomba dureroasa
- 4Infectie masea minte
- 1dupa extractia unei masele de minte a inceput sa ma doara locul
- 4maseaua de minte cariata
- 9mi sa umflat partea stanga jos si gatu, nu puteam inghiti si ma durea maxilarul
- 3maseaua de minte
- 6Care este maseaua de minte?
- 0De ce o doare capul si ochiul de cind i s-a scos maseaua?
- 2Probleme cu maselele de minte si dinti
- 5colt din radacina molar de minte ramasa dupa extractie
- 3Pareri diferite de la stomatologi
- 1Infectie pe locul maselei de minte
- 4Durere molari de minte
Mai multe informații despre: Maseaua de minte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: