Pareri despre efectul medicamentelor si revenirea starilor
![CMI](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
buna ziua, in urma cu 4 ani aproape am avut parte de un soc care m-a marcat. la momentul respectiv am facut un atatc de panica, dupa care am fost ok. la cateva zile a inceput chinul. nu mai puteam sa doam nici ziua nici noaptea, sa mananc, sa ma concentrez, plangeam intru-una si spuneam numai lucruri ciudate.aveam senzatia k niciodata nu ma voi mai face bine si k lumea mea s-a sfarsit k sotul nu ma iubeste si k o sa ma lase k eu sunt asa. am mers la un medic psihiatru si mi-a prescris anxiar si cipralex. incet incet mi-am revenit.am urmat tratamentul 9 luni de zile. totul bnn si frumos pana cnd am avut iar parte de neplaceri in viata mea si iar am cazut in patima medicamentelor. si am repetat asa pana cum la al 4 lea episod. acm iar... dupa o cearta mai aprinsa cu cineva am luat-o razna iar. am palpitatii, simt k frige carnea pe spatele si ceafa mea, stari de voma dar nu vomit, diaree(ma scuzati), si stari de frica, de neliniste. am inceput iar sa iau cipralex si anxiar de 5 zile astazi si parca nu trec.adik ma si linistesc dar ma mai si ia.in special dimineata.ma trezesc brusc si cu palpitatii si stari de frica si nu pot adormi la loc.
pareri de la voi pot primii si eu va rog?
pareri de la voi pot primii si eu va rog?
2 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna.
Trebuie sa aveti rabdare cu tratamentul 2-4 saptamani sa isi faca efectul.
De ce intrerupeti daca ati avut atatea episoade? Nu se mai intrerupe tratamentul.
Trebuie sa aveti rabdare cu tratamentul 2-4 saptamani sa isi faca efectul.
De ce intrerupeti daca ati avut atatea episoade? Nu se mai intrerupe tratamentul.
![Oana t](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Tratamentul se întrerupe doar atunci când spune medicul. Exact la fel am făcut și eu. Eu am făcut un episod depresiv sever după ce am pierdut I sarcina
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ma confrunt de ceva timp cu o anxietete.. cum scap?
- 4anxietate.. de unde pot sa cumpar Sedatif PC?
- 12Anxietate?
- 10Nu pot dormi noaptea
- 20S-a vindecat cineva de depresie, anxietate sau atacuri de panica?
- 8De 2 saptamani am niste stari ce nu le pot controla, ma simt stresata
- 17atac de panica si anxietate
- 24Anxietatea care mi-a schimbat viata. Cer intelegere
- 2Utilizare Propranolol pt Anxietate, individ clinic sanatos, fara probleme cardiace
- 4Anxietate VS depresie.
- 1Atacuri de panica noaptea, cauzate de frica de intuneric?
- 3Metoda Lindhen
- 436Ajutor! Atac Panic, Anxietate si Depresie
- 4Anxietate/Despresie
- 4Xanax. Sa iau sau sa nu iau ?
- 3Anxietate, TOC, atacuri de panica
- 5Exista vreun remediu?
- 5Anxietate sub semnul intrebarii, 20 de ani.
- 12Psihoterapie in anxietate
- 12Anxietate generalizata ! Vreau sa fiu ca inainte!!!0
Mai multe informații despre: Anxietatea reducerea anxietatii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: