Test hiv concludent? Posibila infectie?

21-11-2018
Heyhey
Nu este medic/terapeut
Heyhey
Peste o saptamana se implinesc 3 luni de la un eveniment extrem de nefericit pentru mine- un contact sexual neprotejat (normal si oferit oral) a fost un singur act, cel normal nici nu a durat mult, fara finalizare in interior, iar cel oral ft putin dupa finalizare (eu avand o gingie care mi sangera la.periaj). Am efectuat test la o sapt, 2 sapt, 6 saptamani si toate au iesit negative.
Insa in tot acest timp am avut absolut toate simptomele, incepand cu 4 zile dupa contact- dureri de cap ingrozitoare, dureri in gat, tuse seaca, rigiditate a gatului, transpiratii nocturne, lesin, dureri de incheietura, piele ft uscata, aparut cosuri pe spate, limba alba, ganglioni inflamati (la gat si inghinal).
Imi este foarte frica si as vrea sa ma grabesc cu testul, sa l fac in 2 zile.
Daca au trecut 11 sapt, si nu 12, credeti ca va fi diferenta la rezultat?
De asemenea, credeti ca exista sansa sa fiu infectata?

Va multumesc anticipat ptr raspunsuri! Credeti ma ca de aproape 3 luni citesc zilnic despre hiv si urmaresc forumul acesta constant.
5 comentarii
0
23-11-2018, ora 14:26
Heyhey
Nu este medic/terapeut
Heyhey
Am facut astazi (ca am vazut ca au trecut fix 12 saptamani) testul de generatie 4 de la Synevo, Anti Hiv 1+2 si a iesit negativ!
Ma pot linisti in prop de 99%? Sau sa mai fac si alt test? Elisa de ex
0
25-11-2018, ora 21:11
folosesteprezervativul
Nu este medic/terapeut
folosesteprezervativul
Salut! Imi poti lasa o adresa de e-mail sau orice altceva sa comunicam despre problema ?
0
01-12-2018, ora 16:21
Heyhey
Nu este medic/terapeut
Heyhey
Buna. Poti sa mi dai mesaj privat aici.
0
04-12-2018, ora 00:21
Heyhey
Nu este medic/terapeut
Heyhey
Ptr cine mai e interesat
Da, am avut toate aceste simptome si totusi si la 12 sapt si la 3 luni fix, testele au iesit negative.
Deci fara panica si paranoia!
0
10-12-2018, ora 13:15
EU2017
Nu este medic/terapeut
EU2017
Asa sa ne ajute Dumnezeu..sa fim negativi
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.