Test hiv concludent? Posibila infectie?
Peste o saptamana se implinesc 3 luni de la un eveniment extrem de nefericit pentru mine- un contact sexual neprotejat (normal si oferit oral) a fost un singur act, cel normal nici nu a durat mult, fara finalizare in interior, iar cel oral ft putin dupa finalizare (eu avand o gingie care mi sangera la.periaj). Am efectuat test la o sapt, 2 sapt, 6 saptamani si toate au iesit negative.
Insa in tot acest timp am avut absolut toate simptomele, incepand cu 4 zile dupa contact- dureri de cap ingrozitoare, dureri in gat, tuse seaca, rigiditate a gatului, transpiratii nocturne, lesin, dureri de incheietura, piele ft uscata, aparut cosuri pe spate, limba alba, ganglioni inflamati (la gat si inghinal).
Imi este foarte frica si as vrea sa ma grabesc cu testul, sa l fac in 2 zile.
Daca au trecut 11 sapt, si nu 12, credeti ca va fi diferenta la rezultat?
De asemenea, credeti ca exista sansa sa fiu infectata?
Va multumesc anticipat ptr raspunsuri! Credeti ma ca de aproape 3 luni citesc zilnic despre hiv si urmaresc forumul acesta constant.
Insa in tot acest timp am avut absolut toate simptomele, incepand cu 4 zile dupa contact- dureri de cap ingrozitoare, dureri in gat, tuse seaca, rigiditate a gatului, transpiratii nocturne, lesin, dureri de incheietura, piele ft uscata, aparut cosuri pe spate, limba alba, ganglioni inflamati (la gat si inghinal).
Imi este foarte frica si as vrea sa ma grabesc cu testul, sa l fac in 2 zile.
Daca au trecut 11 sapt, si nu 12, credeti ca va fi diferenta la rezultat?
De asemenea, credeti ca exista sansa sa fiu infectata?
Va multumesc anticipat ptr raspunsuri! Credeti ma ca de aproape 3 luni citesc zilnic despre hiv si urmaresc forumul acesta constant.
5 comentarii
Am facut astazi (ca am vazut ca au trecut fix 12 saptamani) testul de generatie 4 de la Synevo, Anti Hiv 1+2 si a iesit negativ!
Ma pot linisti in prop de 99%? Sau sa mai fac si alt test? Elisa de ex
Ma pot linisti in prop de 99%? Sau sa mai fac si alt test? Elisa de ex
Salut! Imi poti lasa o adresa de e-mail sau orice altceva sa comunicam despre problema ?
Ptr cine mai e interesat
Da, am avut toate aceste simptome si totusi si la 12 sapt si la 3 luni fix, testele au iesit negative.
Deci fara panica si paranoia!
Da, am avut toate aceste simptome si totusi si la 12 sapt si la 3 luni fix, testele au iesit negative.
Deci fara panica si paranoia!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2transmitere HIV
- 2riscul de infectare cu HIV
- 12valoriile HIV
- 6prezervativ rupt - e posibil sa fi luat HIV?
- 2Virusul HIV
- 3test hiv
- 16Am simtome hiv? Urgent innebunesc!
- 6hiv sau nu?
- 0Posibila infectie HIV?
- 0Care e sansa sa iei HIV prin sex oral neprotejat de la prostituate?
- 1Pot fi infectat cu HIV ?
- 3HIV in cât timp se depistează ?
- 2Posibil HIV?
- 0Nedumerire relatii intime inre persoane seropozitive
- 0Mucus/Sange in scaun, cat si fara scaun
- 1Rezistenta virus HIV in mediu extern.Posibila infectare dupa o biopsie cutanata?
- 1Intrebare HIV Sex oral
- 6Intrebare ARN HIV-1 PCR
- 1Risc HIV masaj erotic
Mai multe informații despre: infectia cu HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: