Nu stiu daca am HIV
Buna ziua!
Acum aproape 3 saptamani, am avut un contact sexual unde partenerului i s-a rupt prezervativul si finalizarea a avut loc inauntru. Mentionez ca nu il cunosc asa bine pe baiat si nu a avut nicio reactie in momentul cand a observat ca s-a intamplat acest lucru. Mi am luat un test HIV, de la farmacie, dar a iesit negativ. Stiu ca virusul se detecteaza abia dupa 3 luni dar am zis sa incerc... Simpome nu am avut pana acum 2 zile, cand am avut o mica durere in partea stanga a mandibulei si dupa mi s-a umflat amigdalita. Mentionez ca mereu am avut probleme cu amigdalitele. Acum chiar nu stiu ce sa cred, m-a astept la ce este mai rau. Chiar exista posibilitatea sa fii contact virusul ? Multumesc!
Acum aproape 3 saptamani, am avut un contact sexual unde partenerului i s-a rupt prezervativul si finalizarea a avut loc inauntru. Mentionez ca nu il cunosc asa bine pe baiat si nu a avut nicio reactie in momentul cand a observat ca s-a intamplat acest lucru. Mi am luat un test HIV, de la farmacie, dar a iesit negativ. Stiu ca virusul se detecteaza abia dupa 3 luni dar am zis sa incerc... Simpome nu am avut pana acum 2 zile, cand am avut o mica durere in partea stanga a mandibulei si dupa mi s-a umflat amigdalita. Mentionez ca mereu am avut probleme cu amigdalitele. Acum chiar nu stiu ce sa cred, m-a astept la ce este mai rau. Chiar exista posibilitatea sa fii contact virusul ? Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ganglioni inghinali.. o fi toxoplasma, sifilis, virusul hiv?
- 36test hiv1-2
- 3test hiv
- 72test hiv
- 5posibila infectie HIV, raspuns avizat?
- 11Intrebare despre HIV
- 8In urma cu 3 ani am avut contact sexual neprotejat = HIV?
- 10Poate fi Hiv ?
- 8cat de mare este probabilitatea de infectie cu hiv a prietenei mele, eu fiind infectat de 3 ani
- 13tratament hiv este gratuit?
- 3risc transmitere hiv ginecologie
- 5Fereastra imunologica hiv
- 0Sex cu prezervativul, dar i-am masturbat, exista risc de infectie a Hiv?
- 4Este vreo posibilitate? URGENT!
- 44hiv sau paranoia?
- 3HIV in cât timp se depistează ?
- 5HIV Cum ia nastere? Nu cum se transmite, ca stiu.
- 0Profilaxie hiv
- 2Curiozitate masculină despre o relatie cu partener cu Hiv
Mai multe informații despre: infectia cu HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: