Rezultat hiv
Buna ziua! In luna decembrie 2016 spre sfarsitul lunii am avut 2 contacte sexuale orale si cred ca persoana respectiva ar avea hiv, am aflat ulterior un zvon. a fost doar sex oral si sarutari.
In luna noiembrie 2017 am facut testul hiv 1 si 2 la synevo si a iesit negativ, la inceputul sfarsitul lunii aprilie 2018 l-am repetat tot la synevo si a iesit negativ!
As avea de ce sa imi fac griji? Ma tot macina gandul ? Poate sa nu apara ceva in analizele de la synevo dupa atata timp, 1 an si jumate aproape?
In luna noiembrie 2017 am facut testul hiv 1 si 2 la synevo si a iesit negativ, la inceputul sfarsitul lunii aprilie 2018 l-am repetat tot la synevo si a iesit negativ!
As avea de ce sa imi fac griji? Ma tot macina gandul ? Poate sa nu apara ceva in analizele de la synevo dupa atata timp, 1 an si jumate aproape?
1 comentarii
Nu. Nu aveti hiv daca l-ati facut dupa 6 luni si nu a iesit.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6silioane si virusul HIV
- 6sifilis ori hiv
- 2Virusul HIV
- 5Se poate sa fi fost infectat cu hiv ?
- 7cum se recolteaza sangele pentru testare HIV?
- 6hiv sau nu?
- 8Am introdus degetele in vaginul unei fete de la masaj erotic-pot contacta HIV?
- 8cat de mare este probabilitatea de infectie cu hiv a prietenei mele, eu fiind infectat de 3 ani
- 13tratament hiv este gratuit?
- 7Infectat cu hiv ?
- 4In acest caz se poate transmite HIV sau hep b si c?
- 2Testare HIV
- 28Posibila greseala a testului hiv?
- 5Explicatii analize
- 1Este util PCR in depistarea infecție precoce a HiV( 12 zi de la posibila expunere)
- 2Hiv? test de generația a 4a dupa 12 zile rezultat negativ
- 2Contactare HIV-hepatita wc public
- 2Expunere HIV
- 8As putea avea HIV?
Mai multe informații despre: HIV infectia cu HIV testul HIV testarea HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: