dureri de cap in timpul menstruatiei

07-07-2008
marighe
Nu este medic/terapeut
marighe
am dureri mari de cap in timpul menstruatiei, nu mai stiu ce sa mai iau ce ma sfatuiti?va multumesc!
3 comentarii
0
09-07-2008, ora 00:00
jeanny
Nu este medic/terapeut
jeanny
Incearca Calciu+Magneziu sau Multivitamine de la Eurovita, eventual Nurofen pentru dureri.
0
27-10-2008, ora 14:44
mali
Nu este medic/terapeut
mali
va rog sa ma ajutati si pe mine.am niste dureri de cap cumplite.in special in jumatatea dreapta a capului si in partea din spate spre ceafa.sunt insotite de ameteli, de stari de grata, de pierderea echilibrului, de incetosarea vederii.sunt cumplite si simt ca si cum cineva mi-ar baga un cutit in creieri.sunt groaznice si ametelile si starile de voma.nu stiu ce sa mai fac pt ca nu imi mai cedeaza la nici un calmant.si parca pe zi ce trece sunt tot mai ametita.in urma cu 2 ani am avut un accident de masina si am stat internata la sectia reanimare 6 zile.nu am fost in coma dar nu imi amintesc nimic, absolut nimic nici despre accident nici perioada in care am stat internata la reanimare.nu mi-am amintit niciodata nici macar o frantura.cred ca am avut o lovitura la cap.dar nu stiu daca mi s-a facut vreun control mai amanuntit la cap.pot durerile sa aiba vreo legatura cu accidentul?va rog din suflet dati-mi un sfat.nu stiu ce sa fac nu stiu cum pot sa procedez.acum nu sunt in tara sunt plecata in strainatate.credeti ca ar trebui sa vin acasa pt un control mai amanuntit?sau ce ar trebui sa fac?
0
29-11-2008, ora 17:31
ildy 69
Nu este medic/terapeut
ildy 69
draga mea ai facut un test RMN.?Daca nu te rog grabestete cu asa ceva nu te poti juca.Insanatosire grabnica.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Durerile de cap, raportate anual de peste 50% dintre oamenii de pe glob
  • 1,25 miliarde de oameni din întreaga lume suferă de dureri de cap
  • E normal să te doară capul uneori?
  •