dureri de cap in timpul menstruatiei
am dureri mari de cap in timpul menstruatiei, nu mai stiu ce sa mai iau ce ma sfatuiti?va multumesc!
3 comentarii
Incearca Calciu+Magneziu sau Multivitamine de la Eurovita, eventual Nurofen pentru dureri.
va rog sa ma ajutati si pe mine.am niste dureri de cap cumplite.in special in jumatatea dreapta a capului si in partea din spate spre ceafa.sunt insotite de ameteli, de stari de grata, de pierderea echilibrului, de incetosarea vederii.sunt cumplite si simt ca si cum cineva mi-ar baga un cutit in creieri.sunt groaznice si ametelile si starile de voma.nu stiu ce sa mai fac pt ca nu imi mai cedeaza la nici un calmant.si parca pe zi ce trece sunt tot mai ametita.in urma cu 2 ani am avut un accident de masina si am stat internata la sectia reanimare 6 zile.nu am fost in coma dar nu imi amintesc nimic, absolut nimic nici despre accident nici perioada in care am stat internata la reanimare.nu mi-am amintit niciodata nici macar o frantura.cred ca am avut o lovitura la cap.dar nu stiu daca mi s-a facut vreun control mai amanuntit la cap.pot durerile sa aiba vreo legatura cu accidentul?va rog din suflet dati-mi un sfat.nu stiu ce sa fac nu stiu cum pot sa procedez.acum nu sunt in tara sunt plecata in strainatate.credeti ca ar trebui sa vin acasa pt un control mai amanuntit?sau ce ar trebui sa fac?
draga mea ai facut un test RMN.?Daca nu te rog grabestete cu asa ceva nu te poti juca.Insanatosire grabnica.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de cateva zile am ameteli si dureri usoare de cap
- 3Durere de cap partea stanga+dificultate de concentrare+tulburari de memorie
- 13neurologie
- 10anticonceptionalele si durerea de cap
- 6Durere continuua de cap in partea dreapta-spate
- 2dureri de cap rau si amorteli maini si picioare
- 0Dureri in partea din spate a capului (ceafa)
- 3puls mare, dureri de cap
- 0Dureri de cap in timpul menstruatiei!
- 0Dureri de cap cauzate de aerul conditionat
- 1durere de cap si respiratie ingreunata
- 0dureri frecvente de cap
- 1sinuzita cronica +dureri de cap si probleme oculare
- 2durere de cap, amorteli ale palmei stangi si gurii, stări de vomă
- 1dureri foarte puternice de cap
- 1Ce se afla în (mijlocul capului şi spatele nasului) şi care poate da dureri de cap.
- 3Durere de cap dupa o lovitura de acum doi ani?!
- 0dureri de cap si un fel de vajait
- 3Vă rog frumos am mare nevoie de un sfat - durere insuportabila de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: