Dureri de cap si ameteli, senzatie de voma

mam trezit intro dimineata cu niste ameteli. nu leam luat in seama. dar in cursul zilei s-au agravat. aveam niste dureri ingrozitoare, ameteli, nu mai puteam sta in picioare. cum ma miscam imi venea sa vomit. picioarele si mainele imi erau efctiv inghetate. am avut si dureri de cap. am luat betaserc, dar nu mau lasat. de la ce poate proveni??? multumesc!
2 comentarii

Aceste simptome pot fi de la fiere, ametelile si starile de voma de genul acesta- spontane - pot fi de la fiere. Incearca sa mananci dietetic pentru cateva zile, paine prajita, ceai, branza de vaci, evita fructele, mananca supe.. Ia si metoclopramid, este un medicament care iti face sa dispara in cateva zeci de minute starile de ameteala. Daca te simti tot rau dupa cateva zile sa mergi la medic. Este posibil ca aceste simptome sa faca parte dintr-un episod trecator si sa nu mai ai probleme pe viitor. E normal sa ai mainile si picioarele reci atunci cand iti este rau, in special daca ai stari de voma... Stiu asta dine xperienta.
Asa m-am simtit si eu acum doi ani cand m-am trezit, cum ma miscam ma lua ametelile si starile de voma, daca deschideam ochii era ingrozitor si totul se invartea in jurul meu, daca stateam cu ochii inchisi imi era un pic mai bine...
Incearca ce ti-am recomandat, sper sa te simti mai bine si sa nu mai ai probleme pe viitor.
Asa m-am simtit si eu acum doi ani cand m-am trezit, cum ma miscam ma lua ametelile si starile de voma, daca deschideam ochii era ingrozitor si totul se invartea in jurul meu, daca stateam cu ochii inchisi imi era un pic mai bine...
Incearca ce ti-am recomandat, sper sa te simti mai bine si sa nu mai ai probleme pe viitor.

multumesc pentru raspuns.fierea mia fost scoasa. mai luam colebil si triferment. am sa incerc si acel metacloprimid.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2stare generala proasta (dureri de cap-ceafa si frunte, ameteli, stari de caldura in corp)
- 19Dureri de cap de trei luni
- 4Ameteli si dureri in zona inimii
- 3ameteli
- 3Dureri insuportabile de cap si ameteli, un raspuns va rog
- 1Ameteala continua
- 3Ce se intampla cu mine?
- 7probleme cu creierul...
- 6Ameteala, oboseala, nervozitate excesiva!
- 6de aprox 10-12 zile, am dureri de cap... dar nu foarte puternice
- 4tremuratul mainilor si ameteli
- 0durere puternica de cap
- 3am nevoie de un cardiolog f f bun!!
- 6Oboseala musculara, ameteala si dureri de cap frecvente
- 2Stare prelungita de oboseala si dureri de cap
- 0Durere tâmpla stânga, dinți și vărsături
- 0Ticuri si Dureri de cap.
- 1Sunt disperat, dureri groaznice de cap in partea stanga, ajutor!
- 0Durere de cap când tușesc
- 6Durere groaznica de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap Ameteala Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: