Ajutati-ma! aproape 2 saptamani de cand ma doare capul incontinuu
Buna ziua. Am o problema si as dori un sfat pana ajung la medic.
Am aproape 2 saptamani de cand ma doare capul incontinuu. In urma cu 4 ani mi-am facut ochelari de vedere doar ca i-am purtat foarte putin la inceput si de atunci nu i.am mai purtat deloc. nu am mai avut probleme pana acum, foarte rar cand mai aveam cate o durere de cap. Azi dimineata la 3 m-am trezit sa merg la baie iar cand m.am intors inapoi in camera am ametit de nici nu ma puteam tine pe picioare..m-am intins un pic in pat (, ca am incercat sa stau in sezut dar nici macar asa nu puteam sa stau pt ca ma duceam in toate partile).. si au inceput sa imi tiuie urechile foarte foarte tare. simteam ca imi amorteste fața si abia puteam vorbi pana ajung la medic as dori un sfat..o parere...ce se intampla cu mine? O zi frumoasa.
Am aproape 2 saptamani de cand ma doare capul incontinuu. In urma cu 4 ani mi-am facut ochelari de vedere doar ca i-am purtat foarte putin la inceput si de atunci nu i.am mai purtat deloc. nu am mai avut probleme pana acum, foarte rar cand mai aveam cate o durere de cap. Azi dimineata la 3 m-am trezit sa merg la baie iar cand m.am intors inapoi in camera am ametit de nici nu ma puteam tine pe picioare..m-am intins un pic in pat (, ca am incercat sa stau in sezut dar nici macar asa nu puteam sa stau pt ca ma duceam in toate partile).. si au inceput sa imi tiuie urechile foarte foarte tare. simteam ca imi amorteste fața si abia puteam vorbi pana ajung la medic as dori un sfat..o parere...ce se intampla cu mine? O zi frumoasa.
1 comentarii
Asta poate tine de tensiune. Nu cred ca e de la ochi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de la un timp il doare capul si nu cedeaza la paracetamol sau algocalmin
- 3am dureri de cap variabile-dinspre cefa, crestetul capului si frunte, dificultati de respiratie
- 4Tomograf zona cranio-cerebrala
- 6dureri la mana dreapta umar de doua saptamani
- 3dureri cap, ureche
- 0dureri de cap in fiecare zi
- 6Durere abdominala, arsuri la stomac, greata, oboseala, constipatie, durere de cap
- 6de aprox 10-12 zile, am dureri de cap... dar nu foarte puternice
- 6Tensiune mica, dependenta de cafea, dureri de cap...
- 0ma doare la ceafa in partea dreapta cand intorc capul spre stanga
- 2durere in zona cefeei
- 4dureri de cap de cateva luni
- 3Ameteli, tulburari de vorbire, de gandire, dureri de cap
- 0durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
- 1Durere de cap
- 2Durere de cap de aproximativ 2 luni
- 1Dureri de cap
- 5Dureri de ceafa, ameteli, cap amortit
- 0Probleme neurologice
- 2Junghi in cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap durere de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: