de ceva timp am avut stari de lesin, emotii, atacuri de panica, frica intensa
Buna! nu stu de ce dar de ceva timp incoace nu ma simnt bine delok...in urma cu ceva timp am avut stari de lesin emotii atacuri de panica, frica intensa.am mers mi-am facut toate analizele.diagnostic nimik. am mers si la un medic psihiatru...care m-a diagnosticat cu anxietate...mi-a dat tratament..si acum il iau mi-am revenit dar de o saptamana incoace simnt niste emotii foarte puternice in zona inimii ca si cum m-ar strange ceva...nu stiu ce sa mai cred mi-e frica sa nu patesc ceva...mai ales ca in ultimile saptamani tot mai multa lume am auzit sa moara de infarct.am o teama de moarte imitenta...:(( unde sa mai merg ce sa mai fac??? ajutati-ma
3 comentarii
De ce sa mori de infarct ???Cati ani ai ? Cu ce te ocupi ?Un examen cardiologic ai facut, hormonii tiroidieni au fost testati ? Esti singura ? Repede cu gandul la moarte.si iminenta pe deasupra.
am 26 de ani..muncesc ca si casiera.am facut un ek-g..si mi s-a spus ca nu am modificari...cu tiroida nu am probleme, da locuiesc singura de vreo 6-7 ani..mai mult plecata pe dincolo...vreo cativa ani...dar mereu mi-e gandul sa nu patesc ceva...mi-e frica...:( si nu-mi gasesc un raspuns...toata lumea zice ca e pe baza psihica.. si ca probabil mi-am dat peste cap tot sistemu endocrin..etc:...:(mi s-a dat diagnosticul de anxietate iau si tratament dar am momente cand intru in panica si imi vin ganduri ceva de genu ca si cum in urmatoarele minute voi muri...iar daca ma si mai doare putin in partea stanga a inimii sunt si mai panicata...:(
ioana draga mea aceeasi problema o am si eu daca vrei sa vb cautama pe facebook veronica alina badea si vom vorbi mai multe daca doresti pwp
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7oboseala, ameteli, tulburari de vedere, de echilibru, panica
- 152stari de panica
- 20atac de panica - stare anxioasa depresiva (va rog ajutati-ma)
- 31Cei cu anxietate-panica dati un click
- 22schizofren, singuratic, chinuit
- 4pavor nocturnus
- 6un raspuns va rog: contraceptivele pot afecta psihicul?
- 5Atac de panica? fara simptome reale..
- 1atac de panica?
- 3am des atacuri de panica, stare de panica,.mai mult stari de frica cand plec undeva
- 11Acum 3 luni am suferit un ataca de panica, inima imi batea foarte tare...
- 8atacuri de panica, alergie sau lipsa de calciu
- 3Nervozitate Atacuri de panica Acid la stomac
- 6La ce medic sa apelez?
- 8Problema cardiaca, pulmonara, digestiva, psihica sau altceva ?
- 4Spasmofilie si/sau atacuri de panica
- 3Frica
- 5Buna seara! De 10 ani sufar de atacuri de panica
- 5Insomnie dupa vaccin
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Lesinul emotia frica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: