Atacuri de panică- totul e cu susul în jos

11-09-2020
Mihacriss
Nu este medic/terapeut
Mihacriss
Buna seara! Am inceput sa mă confrunt cu atacurile de panică în urmă cu un an.Prima data am crezut că e o alergie la căpșuni, am crezut că este sfârșitul pentru mine.Am făcut teste de alergie, totul a ieșit ok, nu aveam nimic.Au continuat să apară tot mai des, de fiecare data mergeam la urgențe, îmi făceau toate analizele, nu aveam nimic, totul e ok, mergeți acasă, nu aveți nimic.Locuiesc in Germania de 4 ani, totul a început aici, niciodată nu aveam încredere în ce îmi spuneau medicii, le spuneam că simt că îmi iese inima din piept, aveam pulsul 120 și ei îmi spuneau că e normal.Simteam pur și simplu că o iau razna.Am fost la un medic psihiatru in România care mi-a recomandat sa iau Seroxat și Anxiar timp de 6 luni.In tot acest timp atacurile au continuat, am prelungit tratamentul până la 9 luni...nimic schimbat.Am făcut și ședințe de psihoterapie, am mers la psiholog aici în Germania, mi-a schimbat pastilele cu altele pe baza de aceeași substanță (paroxetin) nimic schimbat, ba din contră, ameteli, dureri de cap, tulburări de concentrare și chiar de comportament.Cele mai dese atacuri mă iau din somn.De o săptămână iau niste pastile pe baza de valeriana, a fost puțin mai bine dar azi am avut din nou atac de panică și m-a ținut chiar câteva ore.Poate mă sfătuiți, va rog ce să mai fac, simt că nu se mai sfârșește acest coșmar!
2 comentarii
1
12-09-2020, ora 12:12
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua. Mergeti la psihiatru sa va schimbe tratamentul daca nu a dat rezultat 9 luni.
1
07-04-2022, ora 19:17
IuliaAndreeaP
Nu este medic/terapeut
IuliaAndreeaP
Ati rezolvat intre timp cu atacurile de panica? Ma intereseaza si pe mine, locuiesc tot in Germania.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: