Am palpitatii dupa ce mananc
Buna ziua, numele meu este marius si am si eu o problema care ma supara foarte tare, dupa fiecare masa sau gustare fac palpitatii cu dureri in piept si sub umar uneori ce tin in jur de o ora doua chiar si uneori ma duc la epuizare, ametesc si dupa cum cred ca e si normal ma o nelinistea, am fost la medic mi-am facut toate analizele la inima si toate mi-au iesit bune, apoi am fost la psihiatru indrumat de cardiolog, mi sa dat zoloft si xanax, starea de agitatie si ametelile care apareau in urma palpitatiilor sau ameliorar insa palpitatiile nu au disparut de nici o culoare, mentionez ca am 22 de ani si sunt fumator, aproximativ un pachet de tigari pe zi fumez, alcool deloc.Va rog sa imi dati un sfta ceva incotro sa ma mai indrept, sunt tanar si vreu si eu sa ma bucur de viata cum se cuvine, o sa imi fac control si la glanda tiroida..insa nu stiu ce sa mai fac..Va multumesc mult
5 comentarii
care-i rezultatul la glicemie ? ai pe cineva in familie cu diabet?...termina-ti tratamentul care, iti va face bine- DAR nu dintr-o data si..ziceai ca vei merge si la un control glanda tiroida...cu toate astea, sau dupa toate astea..vei avea si raspunsul asteptat.sanatate.
glicemia o am buna, mereu mi-am luato, nu am pe nimeni in familie cu diabet
Nu sunt doctor dar am vazut un astfel de caz la Mysteri diagnosis (de pe ID) care avea inima marina si nu ii ajungea mancarea pana la stomac si se depunea pe inima.
@lupuandrei da stiu ce vrei sa spui dar eu mi-am facut control la inima din toate punctele de vedere, adik toate analizele posibile si inima mea e super ok
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Palpitatii care au mai scazut din intensitate, dar tot le mai simt + fumat
- 9Dureri in piept in spatele sternului
- 3URGENT... am o durere in piept (zona inimii) de anul trecut
- 4Simt o mica durere in mijlocul pieptului
- 4simt ca o iau razna:(((( ptr ca nu am gasit nici un raspuns
- 10Dureri la plamani sau dureri de spate?
- 14palpitatii, ameteala usoara si vedere incetosata
- 4dureri in zona inimii, palpitatii, ameteala cand ies afara din casa
- 1Durere in piept, ce poate fi ?
- 2Palpitatii urmate de intepaturi, ritm cardiac scazut!
- 8Nu pot sa inghit
- 7Dureri in piept!
- 3Palpitatii
- 3Inima sau ce? Nu mai știu ce sa fac
- 5Ameteala, slabiciune in corp si furnicaturi fata si cap
- 3Durere apăsătoare în zona inimii
- 14Anxietate sau boala de inima?
- 0Bronșită acuta și durere im piept
Mai multe informații despre: Durerea in piept Palpitatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: