Am palpitatii dupa ce mananc
Buna ziua, numele meu este marius si am si eu o problema care ma supara foarte tare, dupa fiecare masa sau gustare fac palpitatii cu dureri in piept si sub umar uneori ce tin in jur de o ora doua chiar si uneori ma duc la epuizare, ametesc si dupa cum cred ca e si normal ma o nelinistea, am fost la medic mi-am facut toate analizele la inima si toate mi-au iesit bune, apoi am fost la psihiatru indrumat de cardiolog, mi sa dat zoloft si xanax, starea de agitatie si ametelile care apareau in urma palpitatiilor sau ameliorar insa palpitatiile nu au disparut de nici o culoare, mentionez ca am 22 de ani si sunt fumator, aproximativ un pachet de tigari pe zi fumez, alcool deloc.Va rog sa imi dati un sfta ceva incotro sa ma mai indrept, sunt tanar si vreu si eu sa ma bucur de viata cum se cuvine, o sa imi fac control si la glanda tiroida..insa nu stiu ce sa mai fac..Va multumesc mult
5 comentarii
care-i rezultatul la glicemie ? ai pe cineva in familie cu diabet?...termina-ti tratamentul care, iti va face bine- DAR nu dintr-o data si..ziceai ca vei merge si la un control glanda tiroida...cu toate astea, sau dupa toate astea..vei avea si raspunsul asteptat.sanatate.
glicemia o am buna, mereu mi-am luato, nu am pe nimeni in familie cu diabet
Nu sunt doctor dar am vazut un astfel de caz la Mysteri diagnosis (de pe ID) care avea inima marina si nu ii ajungea mancarea pana la stomac si se depunea pe inima.
@lupuandrei da stiu ce vrei sa spui dar eu mi-am facut control la inima din toate punctele de vedere, adik toate analizele posibile si inima mea e super ok
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8tahicardie - palpitatii
- 2parca as avea probleme cu inima: dureri in capul pieptului, intre sani, sau sub sani, sau junghiuri
- 12Am ceva in gat si ma doare pieptul
- 4Maini foarte reci, frisoane, transpiratii, ameteala si senzatiii de amortire a inimii
- 4palpitatii la 19 ani?
- 12Energizantele si caldura
- 15palpitati si moleseala
- 9palpitatii, stare de sufocare, frisoane
- 2dureri in piept
- 1Greutati in respiratie, sufocare, palpitatii, transpiratii nocturne si urinari f.dese noaptea
- 5de 1 an am probleme cu palpitatiile, puls marit, simt o caldura in obraji..
- 8Presiune puterinica asupra cutiei craniene, palpitatii
- 10Palpitaţii din senin, din somn?!?!
- 1Durere in zona pieptului si spatelui.
- 3Reactie la anestezia generala sau distonie neuro-vegetativa?
- 2Stări de rău, și palpitati!!
- 1Durere piept
- 2Durere între pectorali.
- 2Durere în piept, în partea dreaptă
- 1Palpitatii
Mai multe informații despre: Durerea in piept Palpitatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: