Otita medie
Buna ziua. Am o otita medie acuta. Am fost la doctor s a uitat in ureche cu un dispozitiv cu o camera si am un lichid care ma face sa simt urechea dreapta infundata si totodata se aude un țiuit. Mi s a dat sa iau augumentin din 12 in 12 h, medrol o pastila dim si una seara si sa nu mananc 3 zile nimic sarat, parasinus. Si sa curat nasul de 3 ori pe zi cu Biorinil. Vreau va rog sa imi spuneti cam in cit timp se trateaza in medie aceasta otita. Ma simt foarte rau din cauza ei parca am un butoi in cap si nu l pot da jos de parca ar fi necesara o gura de aer la timpan ca sa se poata aerisi si desfunda urechea
3 comentarii
1 citesti pe forum ce am scris depsre catar tubar si despre otita seroasa
2 ca sa se vindece otita.. trebui sa ai nasul perfect desfundat , gatul ne iritat.
2 ca sa se vindece otita.. trebui sa ai nasul perfect desfundat , gatul ne iritat.
Buna ziua. Va multumedc frumos de raspuns. Astazi am fost din nou la consult si timpanul arata mai bine. Dl.doctor a spus sa continui antibioticul si sa desfund nasul si sa am rabdare pentru ca urechea dureaza citeva zile pana cand se desfunda.in prezent voi continua cu augumentin sinupret theraflu bixtonim si spray nazal, dvs.ce parere aveti sa incerc si altceva ?
Am senzatia de parca am acolo o bula sau ceva si nu vrea sa se desfunde sa patrunda aer sa mi se aeriseasca. Nu stiu in ce fel sa mai procedez. Va rog mult ajutati ma cu un sfat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4otita mai veche care tot mai revine
- 236otita seroasa bilaterala acuta
- 3otite repetate, fetita un an jumatate
- 4otita congestiva!
- 21bebe 1 an 5 luni otita seroasa-recomandare operatie polipi
- 4probleme cu urechea in continuare
- 17otomastoidita cronica bilateral
- 12scurgere auriculara la 4 luni de la diagnosticarea cu otita
- 7aud in ureche un zgomot cand mananc
- 31Otita la urechea dreapta de mic copil
- 22otita medie apoi otita seroasa...este vina polipilor?
- 1Episoade succesive de otita
- 9otita seroasa
- 5cate zile dam Zinnat la otita?
- 3diagnostic otita medie
- 6Otite repetate (copil - 3 ani)
- 1Otita medie seroasa de 2 luni jumatate
- 10Otita medie congestiva repetata
- 4Otita medie copil 2 ani
- 3Otita medie timpan spart
Mai multe informații despre: Otita medie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: