ametelii si dezechilibru
Buna seara. De ceva timp am avut niste probleme astea insemnand prin ametelii dezechilibru.insa cu timpul treceau si veneau nu am dat importanta...insa acum 2 luni de zile din nou sa intamplat sa am o ameteala brusc seara...pur si simplu nu puteam sa misc capul din cauza ametelii foarte severe...dupa o noapte de somn mi-a trecut ameteala...insa a ramas frica aceea...insa problema e alta acum ma chinuie si ochii...nu prea vad la distanta si am avut chiar ieri un 'vartej' pentru cateva secunde o ameteala brusca.mentionez am facut analize sange, ochii chiar de 2 ori, ORL, inima EKG, si nimic.a mai ramas sa fac RMN insa am vrut sa va intreb pe dumneavoastra daca a mai patit cineva sau ceva din cele spuse de mine...mentionez ca petrec mult timp la calculator...cam cu asta ma ocup...
2 comentarii
1un vertij rotator, cand se invarte casa cu DVs. poate vorbi de o problema la urechea interna, se investigheaza in clinica ORL spital universitar
2 dar dn cele descrise posibil sa fei o problema mult mai grava de circulatie cerebrala
se impune o internare la Neurologie si investigatii serioase
2 dar dn cele descrise posibil sa fei o problema mult mai grava de circulatie cerebrala
se impune o internare la Neurologie si investigatii serioase
alta varianta in afara de a ma interna nu pot? deoarece nu dispun de asigurare.si nu o sa-mi permit sa platesc...un tomograf ar depista problema? sau imi recomandati RMN?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Senzatii ciudate cu greata si ameteli. Help!
- 3ameteli
- 4ameteli, dureri de cap partea stanga
- 4Ma doare in spatele capului, in partea stanga, ca niste lovituri
- 3stari de ameteli si somnolenta
- 9Puls in cap, intepaturi, ameteli
- 1Oboseala, ameteli asociate cu alte simptome.
- 4Ameteala puternica
- 6episod depresiv cu elemente anxioase si interpretative
- 11ameteli, ureche ce pulseaza si tiuit in urechi
- 1Buna, va rog imi puteti da un raspuns mai clar la rezultatele analizelor, va multumesc.
- 0Amețeală confuzie gura inclestata
- 2Dureri persistente in piept si stari de ameteala
- 0Ameteli -senzatie de cap tulbure De ce ?
- 0Amețeala continuua
- 3Anxietate /panica?
- 0Oscilopsie? Părere va rog
- 0Ateroame parietale calcificate
- 2Amețeală puternica
- 5Tinitus si ameteli
Mai multe informații despre: Dezechilibrul Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: