Augumentin titinus

Bună seara.
Săptămâna trecută am luat augumentin fara probiotoc, am luat nolpaza la 2 ore după augumentin.
Dupa terminarea tratamentului mi a apărut un tiuit în ureche, si am dureri groaznice de stomac. Ce pot face în aceasta situație? Tinitusului este un efect adversar? Se poate remedia? Sau rămâne permanent?
Săptămâna trecută am luat augumentin fara probiotoc, am luat nolpaza la 2 ore după augumentin.
Dupa terminarea tratamentului mi a apărut un tiuit în ureche, si am dureri groaznice de stomac. Ce pot face în aceasta situație? Tinitusului este un efect adversar? Se poate remedia? Sau rămâne permanent?
1 comentarii

Atat augmentinul cat si pantoprazolul pot sa produca tinnitus foarte rar (atat de rar incat nici nu este mentionat in prospecte, existand doar raportari de cazuri). In marea majoritate a cazurilor tinnitusul care apare ca efect advers la antibiotice sau alte medicamente administrate pe termen scurt, este reversibil. Nu spuneti pentru ce ati luat augmentin. Daca l-ati luat pentru otita sau alte infectii in sfera orl sau stomatologice, tinnitusul poate fi cauzat si de infectia sau inflamatia respectiva. Incercati sa ajungeti la un medic (macar la medicul de familie). Durerile de burta pot avea numeroase cauze. Cel mai bine este sa fiti consultata.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3piuitul urechilor
- 10De ce in partea stanga am probleme: tiuit in ureche si sinusurile?
- 13spondiloza cervicala si tiuit continuu
- 6Simt ca tot sistemul nas-gat-urechi e la pamant
- 5otita seroasa cronica+tiuit permanent
- 7Timpan fisurat
- 6Tiuit in urechea stanga de cateva luni
- 5tiuit in urechi
- 1ureche infundata initial si tiuit continuu ulterior
- 8trauma sonora
- 1Tiuit urechi
- 0Tinitus?
- 1Am o otita seroasa,
- 4Va rog ajutor. Otita medie acuta - ma simt de parca am un butoi in cap