Augumentin titinus

08-10-2020
Calina23
Nu este medic/terapeut
Calina23
Bună seara.
Săptămâna trecută am luat augumentin fara probiotoc, am luat nolpaza la 2 ore după augumentin.
Dupa terminarea tratamentului mi a apărut un tiuit în ureche, si am dureri groaznice de stomac. Ce pot face în aceasta situație? Tinitusului este un efect adversar? Se poate remedia? Sau rămâne permanent?
1 comentarii
0
09-10-2020, ora 08:08
Dr. Albu Laura
Dermatovenerologie, Cluj-Napoca
Dr. Albu Laura
Atat augmentinul cat si pantoprazolul pot sa produca tinnitus foarte rar (atat de rar incat nici nu este mentionat in prospecte, existand doar raportari de cazuri). In marea majoritate a cazurilor tinnitusul care apare ca efect advers la antibiotice sau alte medicamente administrate pe termen scurt, este reversibil. Nu spuneti pentru ce ati luat augmentin. Daca l-ati luat pentru otita sau alte infectii in sfera orl sau stomatologice, tinnitusul poate fi cauzat si de infectia sau inflamatia respectiva. Incercati sa ajungeti la un medic (macar la medicul de familie). Durerile de burta pot avea numeroase cauze. Cel mai bine este sa fiti consultata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Efectele indirecte ale COVID-19 asupra tinitusului, o condiție comună manifestată prin „țiuit” în urechi, discutate de cercetători
  • Un potențial tratament pentru tinitus, dezvoltat după două decenii de cercetare
  • Tinitusul sau țiuitul în urechi ar putea duce la pierderea auzului? (studiu)
  •