Augumentin titinus
Bună seara.
Săptămâna trecută am luat augumentin fara probiotoc, am luat nolpaza la 2 ore după augumentin.
Dupa terminarea tratamentului mi a apărut un tiuit în ureche, si am dureri groaznice de stomac. Ce pot face în aceasta situație? Tinitusului este un efect adversar? Se poate remedia? Sau rămâne permanent?
Săptămâna trecută am luat augumentin fara probiotoc, am luat nolpaza la 2 ore după augumentin.
Dupa terminarea tratamentului mi a apărut un tiuit în ureche, si am dureri groaznice de stomac. Ce pot face în aceasta situație? Tinitusului este un efect adversar? Se poate remedia? Sau rămâne permanent?
1 comentarii
Atat augmentinul cat si pantoprazolul pot sa produca tinnitus foarte rar (atat de rar incat nici nu este mentionat in prospecte, existand doar raportari de cazuri). In marea majoritate a cazurilor tinnitusul care apare ca efect advers la antibiotice sau alte medicamente administrate pe termen scurt, este reversibil. Nu spuneti pentru ce ati luat augmentin. Daca l-ati luat pentru otita sau alte infectii in sfera orl sau stomatologice, tinnitusul poate fi cauzat si de infectia sau inflamatia respectiva. Incercati sa ajungeti la un medic (macar la medicul de familie). Durerile de burta pot avea numeroase cauze. Cel mai bine este sa fiti consultata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tiuit de urechi
- 6De 6 luni am un tiuit continuu in urechi / cap
- 3tiuituri in ureche
- 3piuitul urechilor
- 4piuitul urechilor
- 9tiuit de ureche
- 4Nas infundat, tiuit in urechea dreapta, pocnitura la inghitire
- 4Tiuit urechi si intepaturi.
- 11ameteli, ureche ce pulseaza si tiuit in urechi
- 7Urechea dreapta infundata
- 5Va rog sa ma ajutati - urechea infundata si cateodata aud un fel de tiuit