zgomote in urechie
am fost diagnosticat cu otita medie si congestiva urechea dreapta si am niste zgomote in ureche. Banuiesc ca au legatura cu bola, daca boala este in curs de vindecare ele osa dispara treptat sau mai greu sau cand sa vindecat complet?
7 comentarii
zgomotele in urechi pot fi de mai multe feluri. La tine poate fi un zgomot din cauza inflamatiei timpanului, acest tip de zgomot trece odata cu vindecarea otitei.Dar Atentie.daca iotita TA este de origine Virala si a fost atacat si nervul auditiv !!! Atunci este, mai grav ! poti ramane si cu zgomot si cu auzul mai slab.
Este foarte important sa faci o audiograma si medicul ORL sa.ti spuna daca este afectat si nervul auditiv sau nu!
Este foarte important sa faci o audiograma si medicul ORL sa.ti spuna daca este afectat si nervul auditiv sau nu!
in cat timp ar trebui sa dispara tiutul daca este de la inflamatia timpanului
acuma urmez un tratament cu otipax si ospamax 1g 2 pe zi
tiuitul continua chiar si daca nu ma mai dor urechile
in cazul in care doamne fereste este afectat nervul auditiv ce se poate face ?
nu am facut febra pana acuma
acuma urmez un tratament cu otipax si ospamax 1g 2 pe zi
tiuitul continua chiar si daca nu ma mai dor urechile
in cazul in care doamne fereste este afectat nervul auditiv ce se poate face ?
nu am facut febra pana acuma
daca e afectat nervul.e grav
Tasteza pe google.tinitus
O sa vezi cati pacienti netratati sunt cu zgomot in urechi!
Mergi luni si fa.ti audiograma.
Nu glumi!
Tasteza pe google.tinitus
O sa vezi cati pacienti netratati sunt cu zgomot in urechi!
Mergi luni si fa.ti audiograma.
Nu glumi!
otoscleroza stanga, am fost diagnostigata de curand, mi sa spus ca am nevoie de o proteza la ureche, eu sant din galati si trebuie sa merg la cluj la operatie.an galati nu se fac.nu am nici o boala cronica am facut mai multe audiograme, a rezultat ca am o usoara scadere de auz.zgomotul care al am an ureche este enevant, cateodata mai am si un tiuit.ce sa fac/?
daca faci operatia pentru otoscleroza... sunt sanse foarte mari..sa auzi foarte bine dupa operatie si sa nu fie nevoie de proteza auditiva.
Se protezeaza auditiv persoanele care renunta la operatie sau din diferite motive tehnice operatia nu are randamentul de 100%.
La Cluj o sa.ti faca ceva investigatii suplimentare si o sa.ti explice cum stau lucrurile!
Bafta!
Se protezeaza auditiv persoanele care renunta la operatie sau din diferite motive tehnice operatia nu are randamentul de 100%.
La Cluj o sa.ti faca ceva investigatii suplimentare si o sa.ti explice cum stau lucrurile!
Bafta!
buna ziua, va multumesc pt raspuns ce ma angrijoreaza este ca pot ramane cu zgomotul din ureche dupa operatie, am auzit ca se poate.Mai am si ameteli, care au disparut cat timp am luat vitamine, am luat 2luni apoi am antrerupt dar au aparut ametelele asa ca am luat iar 1luna, dupa care iar am ameteli. Ce sa fac nu pot lua vitamine tot timpul? este tot de la ureche?
ametelile pot fi si de la anemie, hipotensiune, circulatie cerebrala proasta din cauza cervicoartrozei.
Ametelile legate de ureche interna..sunt obligatoriu...rotative...se invarte casa sau obiectele din jur!
Ametelile legate de ureche interna..sunt obligatoriu...rotative...se invarte casa sau obiectele din jur!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 67tinitus - un raspuns posibil
- 2ORL
- 2cojite dupa ureche
- 108mancarime in gat si urechi
- 14Peobleme cu urechile
- 5otita este contagioasa?
- 9probleme cu auzul
- 9senzatia de urechi infundate
- 33Infectie la urechi ce miroase foarte urat
- 6Dureri de urechi, urechi infundate.. inainte de zbor
- 4sangerare ureche dreapta