Otita externa acuta
M-am prezentat la un cabinet ORL datorita faptului ca m-am trezit dintr-o data cu urechile infundate si nu mai auzeam aproape deloc.
Medicul mi-a curatat urechile si la urechea dreapta mi-a zis ca am o iritatie rosiatica. M-a intrebat daca am fost la mare, piscina, daca ma doare. Nimic din toate acestea. Diagnosticul a fost de otita externa acuta dreapta. Mi-a recomandat tratament 5 zile cu Betadina 5 pic de 5xzi si Solutie castelani 3 pic de 3-4 xzi. Cand am fost ;la farmacie sa iau medicamentele mi-a dat Tinctura de castelani. Este acelasi lucru tinctura de castelani si solutia de castelani????? Pe net am gasit diferente si nu stiu daca e bine sa iau.
Si in plus nu am gasit aceasta solutie / tinctura pentru tratamentul otitei (pe internet). Pot sa urmez acest tratament????
Mentionez ca am si o hipoacuzie bilaterala medie.
In speranta ca voi primi un raspuns,
Multumesc
Medicul mi-a curatat urechile si la urechea dreapta mi-a zis ca am o iritatie rosiatica. M-a intrebat daca am fost la mare, piscina, daca ma doare. Nimic din toate acestea. Diagnosticul a fost de otita externa acuta dreapta. Mi-a recomandat tratament 5 zile cu Betadina 5 pic de 5xzi si Solutie castelani 3 pic de 3-4 xzi. Cand am fost ;la farmacie sa iau medicamentele mi-a dat Tinctura de castelani. Este acelasi lucru tinctura de castelani si solutia de castelani????? Pe net am gasit diferente si nu stiu daca e bine sa iau.
Si in plus nu am gasit aceasta solutie / tinctura pentru tratamentul otitei (pe internet). Pot sa urmez acest tratament????
Mentionez ca am si o hipoacuzie bilaterala medie.
In speranta ca voi primi un raspuns,
Multumesc
1 comentarii
da se poate folosi tinctura in otite externe
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2complicatii dupa otita
- 2otita externa, cat de grav?
- 4otita se transmite de la o persoana la alta?
- 3Otita externa - Nu mai aud !
- 5Otita externa ureche dreapta - inflamata
- 7Tot polipi vs otita seroasa
- 5Otita externa furunculoasa
- 1otita sau dop de ceara?
- 2otita externa necrotizanta
- 1Otita externa
- 1otita externa acuta
- 4tratament otita cronica supurata acutizata bilaterala cu ecoli pseudomonas si otita externa
- 2Otita externa
- 2Otita externa si medicamentele pe care le iau.
- 2Otita externa neinfectioasa - cloramfenicol in sarcina
- 3Otita, secretii cu sânge.
- 1Otita furunculoasa externa
- 4Durere de ureche
- 1Otita externă bacteriană - stafilococ auriu în ureche
- 5Durere de ureche
Mai multe informații despre: Otita externa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: