Otita externa furunculoasa
Buna seara acum 4zile am fost diagnosticat cu otita externa furunculoasa! Numai bine ca m-au operat si am inceput antibiotic injectabil oxacilina si gentamicina la 6h. Astazi am primit externarea si doctorita mi a zis ca sunt vindecat 90% si cum ajung acasa sa mi scot mesa din ureche...a inceput sa mi curga un lichid din ureche este normal? Astept raspunsuri urgent deoarece nu stiu ce sa fac. Va multumesc!
5 comentarii
Mentionez ca am probleme de 2 saptamani dar acum 5zile am gasit un medic bun care mi-a dat acest diagnostic, spunand ca se formase un mic chist.astept cu nerbdare raspunsul dvs.!va multumesc !
1. dupa cate cunosc...furunculoza Nu se opeteaza
daca a fost un chist sebaceu suprainfectat...Da se incizeaza
2. avand in vedere ca nu stiu sigur ce a fost acolo.. Nu pot sa dau sfaturi
sunati medicul care a operat
daca a fost un chist sebaceu suprainfectat...Da se incizeaza
2. avand in vedere ca nu stiu sigur ce a fost acolo.. Nu pot sa dau sfaturi
sunati medicul care a operat
M-am exprimat gresit a fost incizat nu operat...dar imi este teama sa nu patesc ceva credeam ca sa vindecat de dimineata am fost externat si mi s-a spus ca este 90% vindecat si sa revin miercuri la un control, dar imi tot curge un lichid galbui-rosu si ma mananca..as fi dorit inca o parere..
cu siguranta ai un tratament local indicat
piti pune cateva pucaturi de apa oxigenata ca sa curati secretiile si dupa aplici tratamentul inducat de d. dr
piti pune cateva pucaturi de apa oxigenata ca sa curati secretiile si dupa aplici tratamentul inducat de d. dr
Nu mi sa mai dat niciun tratament nimic..si ma si mananca..ma voi duce maine daca arata ror la fel...:( va multumesc..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sa nu fie otita?
- 20Otita externa?
- 5sambata noaptea mi s-a infundat urechea si duminica mi-a zis ca am otita externa
- 1otita externa micotica
- 2otita externa, cat de grav?
- 5Fac diferite infectii..
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 3Otita externa - Nu mai aud !
- 4Otita externa - fetita 3 ani
- 5otita externa micotica
- 1am o ureche infundata de un an de zile, in urma unei otite
- 5Otita externa medie
- 2otita externa furunculoasa
- 2otita externa-piocianic
- 4tratament otita cronica supurata acutizata bilaterala cu ecoli pseudomonas si otita externa
- 2Otita externa si medicamentele pe care le iau.
- 1Otita furunculoasa externa
- 4Intrebare otita externa, dureri ascutite timpan
- 2Otis T in sarcina
Mai multe informații despre: Otita externa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: