Raceli repetate si otita
Din noiembrie incoace, am tot avut raceli una dupa alta, din decembrie simt un lichid in spatele timpanului. Medicul mi-a pus diagnosticul de otita media catarala, am luat 10 zile antibiotic dar lichidul persista. Mentionez ca nu am avut urechea infundata, nici nu m-a durut nici la inceput nici acum, doar simt lichidul cand inghit. Nasul e desfundat acum, fac inhalatii cu musetel si inhalant si dau apoi cu colargol, insa mai am unele secretii si uneori cu firisoare de sange sau chiar chegulet de sange. Intrebarea mea este: e normal sa curga din nas acele firiosare de sange si lichidul in spatele timpanului cat poate persista? Cum voi scapa de el? mentionez ca in noiembrie am avut si o sinuzita tratata cu antibiotic 10 zile. Multumesc anticipat!
3 comentarii
un medic ORL.. dupa investigatii si consult o sa excluda o posibila sinuzita care a dus ca si complicatie la o otita seroasa
medicul ORL..decide care este tratamentul corect
medicul ORL..decide care este tratamentul corect
E posibil sa am sinuzita si dupa 2 ture de antibiotic? Nasul curge din nou, cu secretii si galbene, desi pe 31 am terminat antibioticul. Tratamentele urmate au fost de la medic orl, dar parca o tot iau de la capat. Ce sa fac?multumesc anticipat
Exist a for me de sinuzita micotice care nu se vindeca de la antibiotic.
E nevoie in unele cazuri si de punctii sinusale si de oxigenoteraie local a say de tratament chirurgical
E nevoie in unele cazuri si de punctii sinusale si de oxigenoteraie local a say de tratament chirurgical
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2otita la copii
- 8probleme la gat si masele
- 20Otita externa?
- 4in urma unei raceli am ramas cu secretii in gat
- 7Hemoragie nazala dupa o raceala puternica
- 5Fac diferite infectii..
- 7tusa rea si continua sper de la raceala
- 5candida orala si lucrarea dentara
- 1raceala, tuse
- 6acum vreo luna printr-o raceala destul de urata in urma careia mi-a ramas o inflamatie in gat
- 1raceala si tuse
- 1raceala puternica
- 2Remedii naturale pentru raceala si gripa
- 2racita... sa trec pe antibiotice chiar daca nu fac febra?
- 5otita externa si interna
- 3otita cu ciuperca
- 2Otita externa neinfectioasa - cloramfenicol in sarcina
- 4Intrebare otita externa, dureri ascutite timpan
- 1Febra si tuse iritativa - Raceala?
- 2Otita medie externa
Mai multe informații despre: Otita externa Raceala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: