Otita externa

19-06-2016
Pirvuta
Nu este medic/terapeut
Pirvuta
Am fost la spital la urgente petru ca am urechea stanga foarte umflata si ma doare foarte rau.Nu mai aud bine cu ea.Doamna doctor de garda doar s-a uitat putin la mine si mi-a zis ca am o eczema infectata, mi-a prescris tratament cu oxacilina, paracetamol si un unguent Fluocinolon Acetonid.I-am zis sa ma curete, sa imi faca ceva ca nu mai pot de durere si a zis ca nu are ce sa imi faca si ca nu trebuie sa ma curete pentru ca mi se infecteaza si mai rau urechea.Eu am fost la farmacie si mi s-a dat reteta iar pe langa si niste picaturi otipax.
Sunt insarcinata in 20 de saptamani si imi este frica sa iau antibiotice.Ce sa fac sa ma vindec?Pot sa pu aceste picaturi in ureche?Pot incepe acest tratament?Pot utiliza si vata imbibata in rivanol?In cat timp ma voi vindeca si cum?
3 comentarii
0
19-06-2016, ora 07:25
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
local poti sa faci orice din cele descrise
medicina..NU se face la urgente
cauti un cabinet ORL..si mergi acolo pana la vindecare...
0
07-09-2016, ora 19:03
Becca
Nu este medic/terapeut
Becca
Buna ziua, sunt insarcinata in 29 de saptamani cu gemeni si am facut otita cu stafilococ auriu. Am urmat tratament cu Ciplox dar nu a dat rezultate si acum mi-a recomandat Tobradex 2 picaturi de 2 ori pe zi dar vad ca scrie pe cutie ca este solutie oftalmologica. Se poate folosi si in urechi? Afecteaza sarcina?
0
07-09-2016, ora 21:17
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
obligatoriu trebuie folosita in ureche
Orice picaturi pentru ochi..se pot pune si in nas si in ureche..fiindca lacrimile din ochi..ajung in nas...
NICIODATA invers.. nu se pune nimic in ochi..decat ce este destinat pentru ochi
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: