otita externa acuta
Buna ziua,
azi am fost diagnosicat cu otita externa acuta la spitalul Panduri la camera de garda, am primi ca si tratament, cipro quin, ciprofloxacin, ketonal, rivanol.
Dna. dr. mi-a aspiat urechil dupa care mi-a pus o mesa si mi-a spus sa n-o scot 24 ore ca mi o schimba dansa. apoi mi-a zis sa pun ciprofloxacin in urechi de 2 ori pe zi, ori daca nu pot scoate mesa, cum sa pun ciprofloxacin, il pot pune direct pe mesa cum pun rivanol?
Multumesc!
azi am fost diagnosicat cu otita externa acuta la spitalul Panduri la camera de garda, am primi ca si tratament, cipro quin, ciprofloxacin, ketonal, rivanol.
Dna. dr. mi-a aspiat urechil dupa care mi-a pus o mesa si mi-a spus sa n-o scot 24 ore ca mi o schimba dansa. apoi mi-a zis sa pun ciprofloxacin in urechi de 2 ori pe zi, ori daca nu pot scoate mesa, cum sa pun ciprofloxacin, il pot pune direct pe mesa cum pun rivanol?
Multumesc!
1 comentarii
da.. medicamentele se administreaza direct pe mesa..asa ajung mai bine in interiorul urechii
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5in primavara anului trecut am suferit o hipoacuzie brusc instalata la urechea dreapta
- 2complicatii dupa otita
- 3otita+ciuperca!
- 13Otita externa bilaterala
- 3otita externa furunculoasa rog raspuns
- 4Otita externa - fetita 3 ani
- 7Tot polipi vs otita seroasa
- 1am o ureche infundata de un an de zile, in urma unei otite
- 2otita externa furunculoasa
- 3Otita externa acuta
- 5Otita externa in sarcina
- 4Otita externa supurenta
- 3otita cu ciuperca
- 2Otita externa si medicamentele pe care le iau.
- 0Sunt însărcinată si am otita externa si o umflatura a obrazului lângă ureche
- 2Otita externa neinfectioasa - cloramfenicol in sarcina
- 1Otită externă - tratament- doar picături?
- 4Ureche
- 9Otita
- 2Otis T in sarcina
Mai multe informații despre: Otita externa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: