Osteonecroza de cap femural
Buna seara
Am fost diagnosticat cu necroza de cap femural bilateral in urma cu 2 ani, mai avansata pe partea dreapta (unde urmeaza protezarea), pe partea stanga facandu'se foraje, care dupa rmnu facut dupa operatie se refacuse putin zona, dar acum simt dureri si pe partea stanga, deci probabil tot acolo se va ajunge.Insa intrebarea mea este : se poate transmite aceasta boala? nu am gasit nicaieri pe internet.
Ideea e ca pe iubita mea a inceput de o luna sa o doara in zona inghinala (Exact cum ma durea si pe mine la inceput, inainte sa stiu ce am cu exactitate), daca se transmite nu stiu as fi distrus sa stiu ca am afectat si pe altcineva cu boala asta!Inca nu a facut nici macar o radiografie, mai ales rmn, urmeaza, dar poate imi spune cineva daca este transmisibila.
Ps :Eu am 24 ani si ea 21.
Va multumesc!
Am fost diagnosticat cu necroza de cap femural bilateral in urma cu 2 ani, mai avansata pe partea dreapta (unde urmeaza protezarea), pe partea stanga facandu'se foraje, care dupa rmnu facut dupa operatie se refacuse putin zona, dar acum simt dureri si pe partea stanga, deci probabil tot acolo se va ajunge.Insa intrebarea mea este : se poate transmite aceasta boala? nu am gasit nicaieri pe internet.
Ideea e ca pe iubita mea a inceput de o luna sa o doara in zona inghinala (Exact cum ma durea si pe mine la inceput, inainte sa stiu ce am cu exactitate), daca se transmite nu stiu as fi distrus sa stiu ca am afectat si pe altcineva cu boala asta!Inca nu a facut nici macar o radiografie, mai ales rmn, urmeaza, dar poate imi spune cineva daca este transmisibila.
Ps :Eu am 24 ani si ea 21.
Va multumesc!
2 comentarii
Buna ziua
nu se transmite, stati linistit si se mergeti cu iubita la un medic pentru o evaluare.
o zi buna
dr Tarek Nazer
nu se transmite, stati linistit si se mergeti cu iubita la un medic pentru o evaluare.
o zi buna
dr Tarek Nazer
Multumesc frumos!Asa vom face.
O seara placuta
O seara placuta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Osteonecroza, ajutor !
- 15durere a capului femural
- 28necroza cap femural - tratament de recuperare?
- 1osteonecroza cap femural drept
- 7Necroza de cap femural se poate ameliora?
- 9Modificări de osteonecroză aseptică cap femural bilateral.
- 6Necroza cap femural stadiul 3, necesit ajutor urgent.
- 3Recuperare operatie osteonecroza
- 11necroza de cap femural bilateral stadiu 3
- 4Fractura col femural
- 15Recuperare dupa fractura col femural neoperat
- 7Necroza cap femural stang
- 1fractura vicios consolidata
- 2Necroza de cap femural / oxigenarea hiperbara ?
- 6Ce urmează să fac în urma acestui diagnostic? IRM bazin osos
- 5Necroza cap femural post radioterapie
Mai multe informații despre: Osteonecroza necroza de cap femural
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: