Necroza de cap femural bilaterala
Buna ziua!
Sunt in varsta de 51 de ani si am fost diagnosticat cu Necroza de cap femural bilaterala.
Pe o scara de la 1 la 5 sunt la nivel 3 pe partea dreapta si 1 pe partea stanga.
Stiu ca nu sunt sanse de vindecare dar as vrea sa aflu, pentru incetinirea evolutiei bolii, care sunt : tratamentul medicamentos de intretinere cel mai indicat, metode de fizioterapie, ce miscari/eforturi trebuie sa evit, regim de viata indicat.
Am devenit foarte sensibil la schimbarile de vreme - trebuie sa actionez in vreun fel in astfel de situatii?
Am aflat de curand de Alflutop injectii, dar nu mi l-a recomandat niciunul dintre medicii consultati si pe forumuri parerile sunt impartite. Mi l-ati recomanda?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Sunt in varsta de 51 de ani si am fost diagnosticat cu Necroza de cap femural bilaterala.
Pe o scara de la 1 la 5 sunt la nivel 3 pe partea dreapta si 1 pe partea stanga.
Stiu ca nu sunt sanse de vindecare dar as vrea sa aflu, pentru incetinirea evolutiei bolii, care sunt : tratamentul medicamentos de intretinere cel mai indicat, metode de fizioterapie, ce miscari/eforturi trebuie sa evit, regim de viata indicat.
Am devenit foarte sensibil la schimbarile de vreme - trebuie sa actionez in vreun fel in astfel de situatii?
Am aflat de curand de Alflutop injectii, dar nu mi l-a recomandat niciunul dintre medicii consultati si pe forumuri parerile sunt impartite. Mi l-ati recomanda?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
7 comentarii
Buna ziua!
Nu ne-ati precizat un detaliu capital in gestionarea situatiei: greutatea/inaltime.
Asteptam precizari.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Nu ne-ati precizat un detaliu capital in gestionarea situatiei: greutatea/inaltime.
Asteptam precizari.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna seara!
Imi cer scuze : inaltime 1, 89 m si greutate 83 kg.
Imi cer scuze : inaltime 1, 89 m si greutate 83 kg.
Buna ziua!
Nu se pune problema de medicamente, ci doar despre mentinerea unei greutati normale si evitarea la maximum a eforturilor fizice (stat in picioare, mers pe jos etc).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Nu se pune problema de medicamente, ci doar despre mentinerea unei greutati normale si evitarea la maximum a eforturilor fizice (stat in picioare, mers pe jos etc).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna dimineata! Consulta si un medic homeopat. Un remediu care te poate ajuta sunt sarurile lui Schussler 6 DH- 3 granule de doua ori pe zi, sublingual, administrate direct din tub in gura( nu se ating), 5 zile pe saptamana, 1 an de zile si dupa 1 an, reevaluare imagistica; foloseste o pasta de dinti fara mentol. Numai bine
Stimata Doamna,
Va multumesc pentru recomandare, voi consulta neaparat un medic homeopat.
Mai ales ca, sincer, am apreciat raspunsul D-lui Dr. Uscatu (foarte scurt si la obiect!), dar m-a mirat lipsa oricarei recomandari pentru limitarea/gestionarea durerilor, incetinirea evolutiei bolii, etc.
Va multumesc pentru recomandare, voi consulta neaparat un medic homeopat.
Mai ales ca, sincer, am apreciat raspunsul D-lui Dr. Uscatu (foarte scurt si la obiect!), dar m-a mirat lipsa oricarei recomandari pentru limitarea/gestionarea durerilor, incetinirea evolutiei bolii, etc.
Buna ziua!
Va precizam ca atat durerile, cat si evolutia depind numai de mentinerea unei greutati normale si de evitarea la maximum a eforturilor fizice (stat in picioare, mers pe jos etc).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va precizam ca atat durerile, cat si evolutia depind numai de mentinerea unei greutati normale si de evitarea la maximum a eforturilor fizice (stat in picioare, mers pe jos etc).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna ziua. Am 25 de ani, 160cm, 48kg. Am fost diagnosticata cu necroza aseptice bilaterala, stâng gr. 2, dreptul gr. 3. Am făcut oreratia cu ser autolog, au trecut 3 luni dar durerile tot persista și starea nu sa îmbunătățit. Eu am fost dansatoar profesional, gândul la proteza ma sperie dar nici cu așa durere nu mai pot continua... cum e starea după protezare?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 28necroza cap femural - tratament de recuperare?
- 11Necroza aseptica de cap femural dr.cu coxita dr.
- 7Necroza de cap femural se poate ameliora?
- 0necroza de cap femural bilateral
- 6Necroza cap femural stadiul 3, necesit ajutor urgent.
- 11necroza de cap femural bilateral stadiu 3
- 2Osteonecroza de cap femural
- 0Durere tibie, uneori femur, alteori oasele membrului superior
- 1Tratament in Clinica de Medicina Hiperbara Constanta -Dr. Cristescu Bogdan Ioan
- 15Recuperare dupa fractura col femural neoperat
- 1Cum va simtiti dupa decompresia capului femural?
- 1Necroza sau artrita septica
- 2Necroza de cap femural / oxigenarea hiperbara ?
- 3Restrictii coxartroza+complicatii
- 6Ce urmează să fac în urma acestui diagnostic? IRM bazin osos
- 5Necroza cap femural post radioterapie
Mai multe informații despre: necroza de cap femural
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: