os rupt din cauza implantului

In decembrie 2008 am facut 4 implanturi pe partea de sus. Pe partea stanga de unde imi lipsea un dinte, au fost puse doua implanturi din cauza indepartarii a celor doi dinti. Dupa patru luni, in aprilie (astazi) in timpul aplicarii bontului protetic, "din cauza strangerii ", implantul din spate deodata a iesit rupandu-l osul maxilarului. Am simtit bucatele de os pe limba. Reactia dentistului a fost, ca nu s-a creat tesut osos si a trebuit sa scoata. Am fost la un alt medic, care a confirmat ruperea osului. Acum am o gaura langa implantul ramas. Implantul se misca daca ating cu limba bontul. Cum sa procedez? Am 14 zile pana la urmatoarea vizita. Sa cer inapoi banii? Sau... M-a costat foarte mult.. Multumesc.
4 comentarii

Pentru a putea exprima o diagnoza corecta, ar fii nevoie de radiografia de control inaintea aplicari bontuli (dupa faza de vindecare) si o vizita. Dupa descriere si al doilea implant este pierdut.

oare se poate reintroduce un alt implant, daca va fi inaltat osul?

Da. Se poate reinsera un nou implant

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3implantul dentar in cazul cancerului de colon
- 2implant dentar sau lucrare portelan?
- 9implanturile si hta
- 77Implant masea dupa cat timp se poate face?
- 6costul implantului include si bontul de vindecare? umilitor
- 4Implant dentar si anestezia
- 6la 22 ani mi-a cazut un canin. sa fac implant?
- 2hematom dupa implant dentar
- 2Implant dentar migrat in sinus
- 2As vrea sa imi fac implant dentar
- 4Implant dentar Straumann sau punte
- 6Implantul dentar poate inlocui aparatul dentar?
- 1Punte sau Implant
- 5bonturi implant
- 3Durere dupa aditia de os sintetic
- 1implant dentar amanat. problema?
- 1Implanturi dentare
- 1Implant dentar
- 1Implant dentar - un punct negru si pe lateral sânge de dimensiune unei înțepături de ac
- 1E ok sa se faca 2 implanturi si o extractie de masea de minte in aceiasi sedinta?
Mai multe informații despre: implantul dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: