Loc gol langa implant
Buna ziua,
Am un implant in locul unui premolar. Inca nu am coroana pusa peste.
Intre timp mi-am pierdut si celalt premolar.
As vrea sa imi pun coroana doar pe primul implant si celalt sa il rezolv peste o perioada de timp.
Este posibil? Si daca da, care sunt riscurile daca locul ramane gol langa implant o perioada mai lunga.
Multumesc.
Am un implant in locul unui premolar. Inca nu am coroana pusa peste.
Intre timp mi-am pierdut si celalt premolar.
As vrea sa imi pun coroana doar pe primul implant si celalt sa il rezolv peste o perioada de timp.
Este posibil? Si daca da, care sunt riscurile daca locul ramane gol langa implant o perioada mai lunga.
Multumesc.
2 comentarii
Buna ziua,
Puteti temporiza interventia numai ca osul neavand nimic in zona respectiva se va resorbi. Este procesul normal el nemaifiind functional. Prin resorbtie vi se va micsora oferta osoasa si este posibil sa nu mai aveti spatiu pt implant dpdv al inaltimii osului. Va sfatuiesc sa puneti implantul si sa il lasati acolo. Incarcarea protetica poate fi temporizata insa nici ea f mult timp deoarece dintii vecini si antagonisti vor migra. In concluzie, se poate dar pt o perioada scurta.
O zi buna
Puteti temporiza interventia numai ca osul neavand nimic in zona respectiva se va resorbi. Este procesul normal el nemaifiind functional. Prin resorbtie vi se va micsora oferta osoasa si este posibil sa nu mai aveti spatiu pt implant dpdv al inaltimii osului. Va sfatuiesc sa puneti implantul si sa il lasati acolo. Incarcarea protetica poate fi temporizata insa nici ea f mult timp deoarece dintii vecini si antagonisti vor migra. In concluzie, se poate dar pt o perioada scurta.
O zi buna
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 49implant dentar - cost?
- 8implantul meu misca
- 4os rupt din cauza implantului
- 77Implant masea dupa cat timp se poate face?
- 6costul implantului include si bontul de vindecare? umilitor
- 3Implant masea dupa 3 ani - posibil ?
- 1probleme cu dinti
- 1implant dentar, gingia vindecata dar era deschisa se vedea osul
- 3Implanturi masea?
- 6Implantul dentar poate inlocui aparatul dentar?
- 1Punte sau Implant
- 3implant şi lucrare
- 3Durere dupa aditia de os sintetic
- 3Implant dentar / risc sa cada ?
- 2Gingii umflate și dureroase după implantul dentar
- 1Doua implanturi alaturate. Pot fi inserate la o distanta de cateva luni unul de altul?
- 2Implant dentar la 0.5 mm de nervul alveolar inferior
- 1Implanturi dentare calitate/pret
- 4Implant dentar dupa protezare valvulara
Mai multe informații despre: implantul dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: