Loc gol langa implant
Buna ziua,
Am un implant in locul unui premolar. Inca nu am coroana pusa peste.
Intre timp mi-am pierdut si celalt premolar.
As vrea sa imi pun coroana doar pe primul implant si celalt sa il rezolv peste o perioada de timp.
Este posibil? Si daca da, care sunt riscurile daca locul ramane gol langa implant o perioada mai lunga.
Multumesc.
Am un implant in locul unui premolar. Inca nu am coroana pusa peste.
Intre timp mi-am pierdut si celalt premolar.
As vrea sa imi pun coroana doar pe primul implant si celalt sa il rezolv peste o perioada de timp.
Este posibil? Si daca da, care sunt riscurile daca locul ramane gol langa implant o perioada mai lunga.
Multumesc.
2 comentarii
Buna ziua,
Puteti temporiza interventia numai ca osul neavand nimic in zona respectiva se va resorbi. Este procesul normal el nemaifiind functional. Prin resorbtie vi se va micsora oferta osoasa si este posibil sa nu mai aveti spatiu pt implant dpdv al inaltimii osului. Va sfatuiesc sa puneti implantul si sa il lasati acolo. Incarcarea protetica poate fi temporizata insa nici ea f mult timp deoarece dintii vecini si antagonisti vor migra. In concluzie, se poate dar pt o perioada scurta.
O zi buna
Puteti temporiza interventia numai ca osul neavand nimic in zona respectiva se va resorbi. Este procesul normal el nemaifiind functional. Prin resorbtie vi se va micsora oferta osoasa si este posibil sa nu mai aveti spatiu pt implant dpdv al inaltimii osului. Va sfatuiesc sa puneti implantul si sa il lasati acolo. Incarcarea protetica poate fi temporizata insa nici ea f mult timp deoarece dintii vecini si antagonisti vor migra. In concluzie, se poate dar pt o perioada scurta.
O zi buna
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3implant dentar urgent
- 12Pot sa imi pun implant dentar?
- 6costul implantului include si bontul de vindecare? umilitor
- 3implanturile dentare afecteaza ficatul ?
- 5cat de estetic va fi implantul dentar dupa reconstructia de creasta?
- 1Suruburi puse oblic
- 4Implanturi desprinse :(
- 5cand se poate face implantul?
- 7Durere dinte alaturat implantului
- 2Implanturi - dinti provizorii
- 2Implant dentar
- 0Dinte zirconiu - pata neagra
- 2Implant fumator
- 3Lucrare sau implant?
- 1Durere masea polizata
- 3Implant dentar
- 1Implanturi dentare