Organism slabit si ameteli.
Buna ziua,
In urma cu o saptamana bunicul meu era perfect sanatos, sambata a inceput sa aibe ameteli, apoi din zi in zi mai rau pana miercuri cand boala s-a 'oprit' la un anumit punct, fiind putin mai bine in prezent dar tot foarte rau. Nu poate merge, nu are deloc putere in picioare, are ameteli in continu fara oprire, de aproximativ o luna sughite foarte des, tuseste (La el tusea mereu a fost o problema nu imi dau seama daca este ceva mai accentuat acum), pana saptamana asta a avut pulsul foarte scazut, foarte rar are si scapari de urina, dar extrem de rar, medicul de familie i-a dat o trimitere la urologie, am fost astazi si totul este in regula cu o mica probleme pentru care i-a dat tratament, dar nici vorba sa fie de aici starea lui. In urma cu o luna avand probleme cu niste ciocuri la calcaie a facut 10 sedinte a cate un minut de raze Ronghen, am inteles ca si de aici poate venii problema dar nu de la persoane avizate. Spre ce sa ma orientez pentru ca am auzit o groaza de variane, sa iau o trimitere la neurologie, cardiologie, pneumologie, altii au spus ca poate fi ceva la stomac si de aici sughitul foarte des si acut. Unde sa ma indrept pentru investigatii?
In urma cu o saptamana bunicul meu era perfect sanatos, sambata a inceput sa aibe ameteli, apoi din zi in zi mai rau pana miercuri cand boala s-a 'oprit' la un anumit punct, fiind putin mai bine in prezent dar tot foarte rau. Nu poate merge, nu are deloc putere in picioare, are ameteli in continu fara oprire, de aproximativ o luna sughite foarte des, tuseste (La el tusea mereu a fost o problema nu imi dau seama daca este ceva mai accentuat acum), pana saptamana asta a avut pulsul foarte scazut, foarte rar are si scapari de urina, dar extrem de rar, medicul de familie i-a dat o trimitere la urologie, am fost astazi si totul este in regula cu o mica probleme pentru care i-a dat tratament, dar nici vorba sa fie de aici starea lui. In urma cu o luna avand probleme cu niste ciocuri la calcaie a facut 10 sedinte a cate un minut de raze Ronghen, am inteles ca si de aici poate venii problema dar nu de la persoane avizate. Spre ce sa ma orientez pentru ca am auzit o groaza de variane, sa iau o trimitere la neurologie, cardiologie, pneumologie, altii au spus ca poate fi ceva la stomac si de aici sughitul foarte des si acut. Unde sa ma indrept pentru investigatii?
7 comentarii
cineva drag mie,
a facut un atac cerebral...
dr i-au certat familia ca NU l-au dus la spital
cand
sughitea de atat timp.
p.s.
oricum
duceti-l la cardiologie
si
NEAPARAT SA INCEPETI DESCRIEREA STARILOR CU ACEST SUGHIT DE O LUNA
sanatate bunicului
a facut un atac cerebral...
dr i-au certat familia ca NU l-au dus la spital
cand
sughitea de atat timp.
p.s.
oricum
duceti-l la cardiologie
si
NEAPARAT SA INCEPETI DESCRIEREA STARILOR CU ACEST SUGHIT DE O LUNA
sanatate bunicului
Va multumesc foarte mult pentru raspuns si promptitudine! Din ceea ce am vorbit cu un medic ORL (Nu este in domeniu deloc) si-a dat cu parerea sa merg intai pe neurologie, exista o alta parere?
Un cardiolog bun in Bucuresti? La care sa pot si ajunge nu din cei unde programarile dureaza o luna de zile, sau de care pot da cumva? Preferabil la spitale de stat?
scrie pe Google
tot ceeace doresti
si
afli adresa si nr telefon
cele bune
tot ceeace doresti
si
afli adresa si nr telefon
cele bune
Voiam un nume ca sa stiu pe cine sa caut, dar am rezolvat intre timp. Multumesc foarte mult!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0TRATAMENTUL cu PLANTE MEDICINALE pentru TUSE
- 3tuse dimineata
- 5baietel de 3 ani tot timpul racit.. laringita, rosu in gat, nas infundat si tuse
- 8reflux esofagian sau ceva la plamani
- 7sughit excesiv
- 1Tuse, usturime si senzatia ca mi se misca ceva in gat.
- 5raguseala, tuse, flegme...etc
- 2Tuse putin suparatoare:D
- 1Tuse, respiratie greoaie
- 5durere in partea stanga
- 4tuse, durere in gat, sange
- 4tuse iritativa cronicizata (aprox. 3 ani) baietel 6 ani
- 4Problema ORL copil 7 ani...
- 2Tuse si raceala
- 5tuse frecventa dupa tratament antibiotic pentru infectie pulmonara
- 6copil 2 ani 8 luni este permanent bolnav si un sugar 4 luni cu secretie in piept si tuse
- 2Diferite simptome, cauza?
- 0Tuse, Dureri abdominale in partea dreapta jos la apendice etc.
- 1Sughit si varsaturi
- 1De 3-4 zile am inceput sa tusesc foarte tare, nu ma pot controla
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: