Tuse scaietoare dimineata..

Dimineata, , dupa ora 10 ma apuca o tuse enervantaaa...simt ceva..an gat..ma sacaie cam 2-3ore..Mentionez ca am fumat 22 ani si nu mai fumez de 5 anii.multumesc
3 comentarii

cumnata mea a luat ACC si s-a facut bine
(la plicuri=pulbere pt solutie )
sanatate si tie
(la plicuri=pulbere pt solutie )
sanatate si tie

Buna ziua,
daca ati fost fumator si v-ati lasat de fumat atunci aceasta ar putea fi o explicatie a tusei matinale. Fumatul paralizeaza cilii din tractul respirator care au rolul de a curata caile respiratorii. La fumatori acestia nu mai functioneaza corect si se acumuleaza secretii in plamani; oprirea fumatului duce la reluarea incet a activitatii cililor si apare tusea cu eliminarea secretiilor acumulate. Ca sa va fie mai usor, consumati multe lichide si luati vreo 10 - 14 zile un mucolitic (pentru a usura eliminarea secretiilor).
Toate cele bune!
daca ati fost fumator si v-ati lasat de fumat atunci aceasta ar putea fi o explicatie a tusei matinale. Fumatul paralizeaza cilii din tractul respirator care au rolul de a curata caile respiratorii. La fumatori acestia nu mai functioneaza corect si se acumuleaza secretii in plamani; oprirea fumatului duce la reluarea incet a activitatii cililor si apare tusea cu eliminarea secretiilor acumulate. Ca sa va fie mai usor, consumati multe lichide si luati vreo 10 - 14 zile un mucolitic (pentru a usura eliminarea secretiilor).
Toate cele bune!

Multumesc frumos, , , si Sarbatori Fericite la toti...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 90tuse nocturna fara secretii, dureri de piept, raguseala
- 7traheita fara febra cu antibiotic?
- 5de un an caut cauza pentru care tusesc
- 4Tuse cu secretii, copil de 3 ani
- 3am luat picaturi de Bromhexin Clorhidrat, ulterior am aflat ca sunt insarcinata!
- 6Copilul meu simte de parca ar avea o galusca in gat
- 4Respiratie greoaie, tuse, palpitatii.
- 1tuse si sufocare
- 1raceala si tuse
- 0raceala si tuse - fetita 6 ani
- 1tusesc de o luna jumate, doua
- 4tuse si febra de o saptamana
- 2tuse persistenta dupa o pneumonie veche de o luna si ceva.
- 6copil 2 ani 8 luni este permanent bolnav si un sugar 4 luni cu secretie in piept si tuse
- 1Tuse cu sputa alba
- 7Astm bronsic
- 0Wheezing și tuse
- 1Tuse dimineata si seara
- 0Tusesc cand trag aer in piept
- 1Tuse nevrotică
Mai multe informații despre: Tusea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: