Operatie tiroida

24-04-2013
golf2
Nu este medic/terapeut
golf2
Buna ziua
Ma numesc Minodora am 46 de ani, de 2 luni am fost operata, glanda tiroida mi-a fost scoasa in totalitate, operatia a decurs fb, problema e ca obosesc foarte repede merg 50-100m si nu mai pot respira, aceasta problema o aveam si inainte de operatie analizele imi ies ok dar nici un medic nu imi poate spune efectiv care e problema
4 comentarii
0
24-04-2013, ora 17:59
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Si nu trebuie sa iei zilnic niste pastile?
Nu ti-a prescris medicul nimic dupa operatie, la externare?
Trebuie sa mergi la endocrinolog sa fii lamurita ce trebuie sa faci pe termen lung.
Sanatate!
0
27-07-2013, ora 17:59
flo 76
Nu este medic/terapeut
flo 76
va rog sa-mi spuneti daca tiroidita cronica autoimuna se opereaza sau se trateaza numai medicamentos
0
21-08-2013, ora 10:20
Victoria 5
Nu este medic/terapeut
Victoria 5
Buna ziua ! Sotul meu a fost operat de tiroida in urma cu o luna si jumatate si se simte foarte bine ! A fost operat la Parhon de domnul doctor Bogdan Stanescu, un medic extraordinar datorita caruia operatia a decurs foarte bine.Operatia a durat 40 de minute de la intrarea in sala iar in 3 zile era deja acasa.A avut o lipsa de calciu dupa 4 zile de la operatie, insa am inteles ca sunt cele mai comune stari de dupa operatie, stari care dispar in maxim 10 zile dupa tratamenul cu calciu (ne-a asigurat doamna doctor endocrinolog ) si asa a fost ! Acum nu mai are nicio problema nici macar la inghitit, operatie se vindeca frumos, inca dupa 3 saptamani a revenit la viata normala (insa nici acum nu-l las sa care greutati :) Conditiile la Parhon mi s-au parut destul de ok pt un spital de stat, asistentele amabile si zambitoare (conteaza enorm in situatii de genul asta ), domnul doctor Stanescu, cu riscul de a ma repeta, extraordinar ! Am fost insa dezamagita deoarece nu am fost avertizati ca exista posibilitatea unei caderi de calciu, daca ne-am fi asteptat nu am fi fost atat de speriati, ne-am fi pregatit cu calciu si vitamina din timp...).Initial am vrut sa facem operatia la un spital particular dar la acel spital nu opera domnul Stanescu, de-asta am ales Parhon dar dupa cum spuneam a fost ok...In concluzie, rugaciune si incredere in Dumnezeu, nu subestimati operatia insa nu o priviti ca pe ceva peste care nu veti putea trece (asa cum am privit-o eu )...O sa vedeti ca o data ajunsi acolo veti vedea multi oameni care au aceleasi afectiuni si va fi mult mai usor de trecut peste...Nu se merita sa amanati operatia de teama...daca doctorii o recomanda este mult mai sigura si mai usoara decat riscul la care esti expus in cazul in care alegi sa traiesti cu un nodul care se poate transforma oricand in unul cancerigen...Multa sanatate !
0
21-08-2013, ora 11:17
Victoria 5
Nu este medic/terapeut
Victoria 5
Cateva informatii cu privire la costuri, cu siguranta le veti gasi utile.De precizat ca nimeni nu iti cere niciun ban...noi am dat 700 ron doctorului, 300 anestezistei si maruntis asistentelor si infirmierelor(10, 15, 20 ron) dar nu am exagerat. Oricum, toata lumea se poarta frumos indiferent daca dai ceva sau nu...mai putin infimierele, cu una dintre ele am avut si 'ceva de impartit' dar nu vreau sa fiu subiectiva, poate a fost o intamplare..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Analize pentru tiroidă – indicații, explicații și diagnostic de laborator
  • Insuficiența tiroidiană
  • Viața pacienților cu afecțiuni tiroidiene este afectată chiar și după stabilirea unui tratament
  •