glanda tiroida, gusa nodulara
mai am trei luni de asteptat pentru operatie, iar nodulul este de 5cm.exista medicamente pentru stoparea cresterii nodulului?am tsh 9, 6 si sunt diagnosticata cu, , gusa nodulara, , Care sunt riscurile operatiei ce trebuie sa fac pana in operatie si dupa aceea?MULTUMESC!
7 comentarii
daca ai un medic bun nu ar trebui sa existe riscuri.
asi dori să stiu dacă v-ati operat si cum a decurs totul.multumesc
va rog ajutati'ma...de la o vreme ma ingras foarte repede desi nu mananc foarte mult...:(((si am si o gusa.care nu e prea normala zic eu.este impartita in doua de o cuta transversala se trateaza asta?
tiroida asta?
:(((
tiroida asta?
:(((
buna, vreau sa iti raspund gaby_gaby e o operatie usor de suportat nu trebuie sa fi decat calma si sa vezi ca totul va fi bine dupa operatie o zi nu ai voie sa vb, trebuie sa stai calma, numai dupa 2 zile iti revi normal si poti sa incepi sa mananci, cred ca te intrebi de unde stiu, stiu pt ca tocmai matusa mea a fost operata de o saptamana si stiu cum a fost si ce a fost, trebuie sa fi calma nu se intampla nimic si dupa anestezie dupa ce te trezesti sa nu vb este foarte important in rest e ok si sa incerci in primele zile sa nu faci efort si mai ales sa te intorci brusc, ai grija si bafta nu e nu stiu ce iti tin pumni papa
am si eu o intrebare pt cine crede ca stie /? eu de 3 zile am iesit din spital am fost internata de urgenta cu o durere de cap groaznica doctori mi-au spus ca am anemi severa intr 7 si 8 ce pot face sa o aduc la normal, cat de cat stiu tin regim si tot ce trebe poate mai veniti si voi cu ceva ce poate eu nu stiu va multumesc
m-am operat cu doi ani in urma si vreau sa va spun ca mi s-a parut o operatie foarte usoara.recuperarea a fost rapida.Inainte de interventie asimilam foarte repede tot ce mancam, insa acum pot spune ca pot manca aproape orice fara sa ma ingras.
Am si eu probleme cu glanda tiroida am un nod ce creste acum este 2, 5 in timpul sarcinii s-a marit si mi s-a spus va creste in continuare medicul mi-a spus ca trebuie sa il operez dar imi este frica sa nu am probleme mai mari dupa operatie, spuneti-mi va rog cum sa procedezi ca sa fie bine...mersi mult
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2boli ale glandei tiroidiene
- 5Din ce cauza ma strang hainele?
- 1tiroida
- 2ingrasare dupa operatia la tiroida
- 1poate fi tiroida?
- 4Tiroida
- 9Hipotiroidie, va implor ajutor
- 5Glanda tiroida
- 5ce analize se fac pt gl. tiroida?
- 1tiroidita autoimuna cu formatiune nodulara 1, 2 mm
- 3Anticonceptionalele si glanda tiroida