183 rezultat TSH
Buna ziua.
Ma interesez pt o ruda de a mea, de gen feminin, 49 de ani. A facut testul TSH pentru glanda si i-a iesit 183 iar culoarea tiroidei e neagra. Ati putea va rog sa imi intepretati rezultatul TSHului? Multumesc
Ma interesez pt o ruda de a mea, de gen feminin, 49 de ani. A facut testul TSH pentru glanda si i-a iesit 183 iar culoarea tiroidei e neagra. Ati putea va rog sa imi intepretati rezultatul TSHului? Multumesc
9 comentarii
Valoarea TSH este foarte mult crescuta.O hipotiroidie netratata, posibil.Singura solutie este cea chirurgicala, dupa parerea mea.Acest rezultat trebuie sa-l vada endocrinologul.Numai bine!
Buna ziua, mi-am facut analize hormonale si TSH-ul este 0.018, am inteles ca este mic si e problema, ma poate ajuta cineva?multumesc.Imi doresc enorm un copil.
va rog sa imi trimiteti un raspuns, multumesc din suflet.
TSH este scazut.ceilalti hormoni tiroidieni cum sunt ? O ecografie tiroidiana ai facut ? Endocrinologul nu a initiat nici un tratament ?
Buna ziua. Am tot felul de stari, ameteli mari, instabilitate, stari de vom maini amortite si am facut investigatii printre care si TSH si mi-a iesit 0, 026. Ce inseamna asta?
Buna ziua!Tatal meu de 52 de ani a facut TSH-ul si rezultatul a fost 0.805 iar FT4 a fost 16.36.imi puteti spune ce inseamna si ce este de facut?
Am 32 de ani si in urma unor analize am constatat ca nivelul TSH este 5, 73 iar ft4 1, 17..am 50 kg si 1.72 m inaltime...precizez ca acum 4 ani m-am operat in zona tiroidei deoarece imi aparusera niste chisturi (din fericire am scapat de ele atuncea) iar acum un an am mai trecut printr-o alta interventie ghirurgicala (hemoroizi)..au vreo legatura...sunt motive de ingrijorare...exista un tratament?
Buna ziua,
Am un baietel de 14 ani si 8 luni, dar are toate dimensiunile unui baiat de 12 ani (inaltime 152, greutate 36 kg). Am mers la medicul endocrinolog si mi-a prescris analize. La Ecografia tiroidiana - tiroida are dimensiuni normale dar are o culoare inchisa. Rezultatul analizelor este:
- creatinina serica 0.44 mg/dL (0.57-0.87)
- FT4 15.5 pmol/L (12-20.6)
- FT3 5.6 pmo/L (3.5-7.7)
- TSH 10.98 yUI/mL (0.53-3.59)
Va rog sa-mi spuneti si mie la ce sa ma astept. As dori sa stiu o alta parere in afara medicului curant.
Multumesc
Am un baietel de 14 ani si 8 luni, dar are toate dimensiunile unui baiat de 12 ani (inaltime 152, greutate 36 kg). Am mers la medicul endocrinolog si mi-a prescris analize. La Ecografia tiroidiana - tiroida are dimensiuni normale dar are o culoare inchisa. Rezultatul analizelor este:
- creatinina serica 0.44 mg/dL (0.57-0.87)
- FT4 15.5 pmol/L (12-20.6)
- FT3 5.6 pmo/L (3.5-7.7)
- TSH 10.98 yUI/mL (0.53-3.59)
Va rog sa-mi spuneti si mie la ce sa ma astept. As dori sa stiu o alta parere in afara medicului curant.
Multumesc
Buna ziua. Am facut ieri un test TSH si as dori sa stiu si eu ce inseamna rezultatul
Imunologie- ser( COBAS E411 )
Test- *TSH
Rezultat - 1.23
Interval biologic de referinta - 0.27-4.2
Va rog frumos sa imi spuneti ce inseamna fiecare si daca rezultatul e bun. Va multumesc.
Imunologie- ser( COBAS E411 )
Test- *TSH
Rezultat - 1.23
Interval biologic de referinta - 0.27-4.2
Va rog frumos sa imi spuneti ce inseamna fiecare si daca rezultatul e bun. Va multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4tiroidita autoimuna?
- 1poate fi tiroida?
- 3anticorpi tiroidieni
- 2tiroida
- 4Tiroida de trei ori mai mare fata de cantitatea normala
- 3probleme cu tiroida?
- 4nu stiu daca am facut bine sa ma operez aici, in Franta
- 7gat, flegma vascoasa si tiroida
- 3o problema cu tiroida
- 7TSH 6, 851
- 3519Care este starea dupa operatie de tiroida?
- 4Fibrom la 27 ani
- 5ce analize se fac pt gl. tiroida?
- 4Operatie tiroida
- 2Analiza glanda tiroida
- 4Tiroidita autoimuna - tratament seleniu
- 7probleme de tiroida
- 0Marire doza Euthyrox in tiroidita autoimuna?
- 1analize glanda tiroida
- 2Tiroida si disfuncțiile sexuale
Mai multe informații despre: Tiroida
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Hipertiroidism
- Hipotiroidism
- Tireotoxicoza
- Boala Basedow-Graves-Parry
- Gușa multinodulară toxică
- Tiroidita autoimună Hashimoto
- Disfunctia tiroidiana indusa de amiodarona
- Cancerul tiroidian