tiroida doare?
Buna ziua!
As dori sa-mi spuneti daca tiroida poate sa doara. De vreo 2-3 saptamani, ma doare gatul, dar in afara, in zona tiroidei, stanga si dreapta. Eu am suspicionat o febra musculara, dar, pentru linistea mea, as dori sa stiu daca nu sunt probleme cu tiroida. Multumesc mult.
As dori sa-mi spuneti daca tiroida poate sa doara. De vreo 2-3 saptamani, ma doare gatul, dar in afara, in zona tiroidei, stanga si dreapta. Eu am suspicionat o febra musculara, dar, pentru linistea mea, as dori sa stiu daca nu sunt probleme cu tiroida. Multumesc mult.
9 comentarii
ESTE ADEVARAT CA NU SE MAI IMPORTA THYREOTOM? CU CE POATE FI INLOCUT, EFECTUL FIIN GARANTAT?
si eu am probleme cu tiroida si ma supara tot timpul, nu pot inghiti bine, tot timpul ma doare in gat, ma sufoc, nu am aer, mai ales cand ma enervez.nu te lasa asa trebuie sa te tratezi pana nu e prea tarziu
si eu am avut aceleasi simptome, nu prea am dat importanta si atrebuit sa ma operez.sunt op de 8 ani si sunt ok
buna si eu am glanda si aveam probleme la inceput dar fa o vizita la endocrinolog si acolo iese daca ai, sau daca mai are cineva din familie ar trebui sa te duci mai urgent la doctor pentru ca glanda este ereditara, multa bafta.
Buna! Am o problema urgenta, desi am fost la medic si am efectuat analizele prescrise de catre medicul endocrinolog, acestea nu au iesit intocmai bune, iar cu toate acestea medicul a spus ca nu am decat o problema minora... in schimb eu ma simt foarte rau..Stie cineva cum as putea contacta urgent un medic endocrinolog care colaboreaza cu acest site? Va rog mult.. multumesc!
sotia mea are probleme cu tiroida se sufoca noaptea si are stari de panicaam dori niste sfaturi
Am fost diagnosticata cu tiroidita cronica autoimuna cu hipidiroidie. Rezultatul analizelor este TSH 11.22 (0.4-7) ANTITIROGLOBINA 1596 (mai mic=115) ANTI TPO 220(mai mic 34). Ca tratament am euthirox/100 o jumatate cp/zi timp de o luna. Ma simt f. rau am simtomele hipertiroidismului in plus am dureri groaznice de cap. Sunt de la acelasi diag. Credeti ca ar trebui sa mai consult vreun medic?
Buna si eu am avut stari de panica si sufocare, mi-am facut tsh care a iesit mare si azi am fost la medicul endocrinolog si mi-a zis k nu am nimik, dar mi-a dat euthyrox.Daca nu as fi avut ceva nu-mi iesea valoarea asa de mare.Voi ce spuneti am ceva la tiroida sau este totul pe sistem nervos?Multumesc
Buna Georgiana! Daca spui ca ti-a iesit TSH foarte mare tu ce crezi? Poate sa fie un semn de hipotiroidie dar cum valoarea TSH est mare poate fi vorba de altceva.
Valorile TSH ne indica cum functioneaza glanda hipofiza, dar mai bine cauta pe net si vei afla mai multe, euthyrox din cate stiu se da in cazuri de hipotiroidie sau cum e cazul tau cu valori mai ale TSH.
Nu stiu cine te-a convins ca ai probleme psihice, ar trebui sa-ti iasa din cap aceste sugestii induse.
Da, dereglarile endocrine pot induce anumite stari, agitatie, angoasa, insomnie sau depresie dar asta nu inseamna ca suferi neaparat de atacuri de panica sau mai stiu eu ce.
Sper din tot sufletul sa nu deranjeze interventia mea, am mai incercat sa-ti transmit cate ceva, se pare ca nu selectezi informatia cum trebuie si iti doresc sa te faci bine. Un medic ti-a dat un sfat bun, aici pe romedic, de ce nu-l urmezi?
Incearca si la alt medic endocrinolog si nu intotdeauna medicul de familie are dreptate, mie imi spunea sa iau magne B6, calciu etc pe care oricum le luasem si sa descoper ca am hipertiroidie, asat dupa ce slabisem vreo 15 kg.Dupa un an, la cererea mea, am facut si ATPO ca sa vad daca am tioroida autoimuna si temerea mea s-a adeverit. Asta datorita internetului si unui alt site asemanator.
Multa sanatate iti doresc si Dumnezeu sa-ti dea puterea necesara sa treci pete toate!
Valorile TSH ne indica cum functioneaza glanda hipofiza, dar mai bine cauta pe net si vei afla mai multe, euthyrox din cate stiu se da in cazuri de hipotiroidie sau cum e cazul tau cu valori mai ale TSH.
Nu stiu cine te-a convins ca ai probleme psihice, ar trebui sa-ti iasa din cap aceste sugestii induse.
Da, dereglarile endocrine pot induce anumite stari, agitatie, angoasa, insomnie sau depresie dar asta nu inseamna ca suferi neaparat de atacuri de panica sau mai stiu eu ce.
Sper din tot sufletul sa nu deranjeze interventia mea, am mai incercat sa-ti transmit cate ceva, se pare ca nu selectezi informatia cum trebuie si iti doresc sa te faci bine. Un medic ti-a dat un sfat bun, aici pe romedic, de ce nu-l urmezi?
Incearca si la alt medic endocrinolog si nu intotdeauna medicul de familie are dreptate, mie imi spunea sa iau magne B6, calciu etc pe care oricum le luasem si sa descoper ca am hipertiroidie, asat dupa ce slabisem vreo 15 kg.Dupa un an, la cererea mea, am facut si ATPO ca sa vad daca am tioroida autoimuna si temerea mea s-a adeverit. Asta datorita internetului si unui alt site asemanator.
Multa sanatate iti doresc si Dumnezeu sa-ti dea puterea necesara sa treci pete toate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2boli ale glandei tiroidiene
- 11interpretare analize tiroida
- 3Cancer tiroidian?
- 6Analize de sange pt hormoni tiroidieni
- 3probleme cu tiroida?
- 3glanda tiroida
- 7TSH 6, 851
- 0afectiuni tiroidiene - epilare IPL
- 3probleme cu tiroida
- 5tiroidita cronica autoimuna - nu exista tratament pentru o astfel de boala?
- 5Ar fi vorba de Chlamydia sau s-ar putea sa fie si alt tip de bacterie?
- 9Hipotiroidie, va implor ajutor
- 7ce este de facut?
- 1tiroida
- 0TIROIDA
- 2tiroida autoimuna
- 2probleme cu tiroida
- 0operatie de scoatere a tiroidei
- 0FT4 mic, TSH normal
- 2Tiroida si disfuncțiile sexuale
Mai multe informații despre: Tiroida
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Hipertiroidism