Analiza glanda tiroida

Buna seara. Mi-am facut urmatoarele analize medicale ptr glanda tiroida:
T4 = 11, 725 (valori de referinta 4, 5 - 12, 5 ug/dL)
T3 = 2, 31 (valori de referinta 0, 71 - 2, 2 ng/dl)
TSH = 0, 1 (valori de referinta 0, 4 - 7 mlU/L)
Imi poate interpreta cineva aceste rezultate? Va multumesc frumos.
T4 = 11, 725 (valori de referinta 4, 5 - 12, 5 ug/dL)
T3 = 2, 31 (valori de referinta 0, 71 - 2, 2 ng/dl)
TSH = 0, 1 (valori de referinta 0, 4 - 7 mlU/L)
Imi poate interpreta cineva aceste rezultate? Va multumesc frumos.
4 comentarii

valorile tsh-ului arata un inceput de hipertiroida.adica glanda ta secreta mai multi hormoni, ceeace te face sa fi mai slaba, in kg. ma refer.se regleaza cu medicamente.

Va multumesc frumos pentru raspuns. In urma cu 20 de ani am fost diagnosticata cu hipotiroidie si amenoree secundara. Am urmat tratament. In aceasta vara insa nu m-am simtit prea bine si nu am mai luat tratamentul pt glanda tiroida. Acest lucru m-a determinat sa-mi refac aceste analize. Insa imi vine greu sa cred ca acum am hipertiroidie (de fapt asta indica analizele). Am dorit sa mai aflu si parerea altcuiva. Am crezut ca ma insel in interpretarea acestor analize. Ultimile analize facute imi indicau T3 si T4 cu valori minime iar TSH-ul cu valoare mare. E posibil ca schimbarea acestor valori ale analizelor sa fie din cauza caldurii(din aceasta vara) si a stresului? Multumesc frumos.

buna ziua. eu cred ca in bolole tiroidei se poate intampla orice. de ex. eu acum patru luni aveam analize aproape bune, doar un pic de hipotiroida. am facut tratament cu eutirox, iar analizele de acuma arata un hipotiroidism mai accentuat. adica chiar daca am fost in tratament totusi tsh-ul a crescut destul de mult. acuma medicul mia marit doza de eutyrox. de aceea cred ca poate si la mine de la caldura mi se trage. orice se poate. sanatate

buna seara, sunt nou pe forum astazi am fost diagnosticat cu tiroxicoza tsh 0, 1; T4 = 2, 7. am primit trat cu Thyrozol si propanolol. Poate cineva sa mi spuna mai multe despre aceasta boala, ca sunt in plop cu bolile, nu prea am avut probleme pana acum, am 50 ani. Am facut analizele la iasi, am inceput la neurologie pt. ca imi tremura mainile, picioarele si capul. Va rog sa mi spuneti si mie daca sunt grav sau e o boala care se trateaza. Va multumesc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2boli ale glandei tiroidiene
- 3Cancer tiroidian?
- 5Noduli tiroidieni, insomnii si dureri in zona tiroidei.. cand vorbesc nu am aer
- 8glanda tiroida, gusa nodulara
- 9tratament pt tiroida
- 4Tiroida
- 4nu stiu daca am facut bine sa ma operez aici, in Franta
- 7gat, flegma vascoasa si tiroida
- 3tiroida?sau ce?
- 3520Care este starea dupa operatie de tiroida?
- 0epilare IPL - afectiuni tiroidiene
- 4Fibrom la 27 ani
- 0Tiroida de la anticonceptionale?
- 4Operatie tiroida
- 7probleme de tiroida
- 3Anticonceptionalele si glanda tiroida
- 4Analiza tiroida autoimuna
- 4Tiroida
- 0Operație tiroida
Mai multe informații despre: Tiroida
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Hipertiroidism