operatie hernie inghinala
am fost operat in urma cu 5 luni de hernie inghinala.as vrea sa stiu daca pot sa ridic greutati de 20 de litri...eu am inceput sa ridc, ridic cam intre 5-1 kg pe zi si nu am nimic dar as vrea sa stiu daca e ok sa ridic mai mult..Multumesc
5 comentarii
Buna ziua.
E recomandat sa evitati ridicarea de greutati peste 5 kg pentru a evita o posibila recidiva.
E recomandat sa evitati ridicarea de greutati peste 5 kg pentru a evita o posibila recidiva.
Buna ziua.
Intre 6 - 9 luni de la operatie. Dar ar trebui sa aveti grija si in continuare.
Intre 6 - 9 luni de la operatie. Dar ar trebui sa aveti grija si in continuare.
Buna seara,
Sunt angajat la un aeroport in cadrul departamentului logistica -manipulant bagaje-, maine urmeaza sa ma supun unei interventii chirurgicale pentru hernie inghinala dreapta.
Intrebarea mea este, care va fi perioada de inactivitate (concediu medical), pe care va trebui sa o respect? Åži daca ma sfatuiti sa imi gasesc un alt loc de munca ce nu implica ridicarea bagajelor de pana la 32 kg.
Multumesc!
Sunt angajat la un aeroport in cadrul departamentului logistica -manipulant bagaje-, maine urmeaza sa ma supun unei interventii chirurgicale pentru hernie inghinala dreapta.
Intrebarea mea este, care va fi perioada de inactivitate (concediu medical), pe care va trebui sa o respect? Åži daca ma sfatuiti sa imi gasesc un alt loc de munca ce nu implica ridicarea bagajelor de pana la 32 kg.
Multumesc!
Buna ziua.
Concediu medical se poate elibera pana la vindecarea postoperatorie ( mediu 2 luni de zile ). Bineinteles, ca va trebui sa evitati ridicarea de greutati postoperator, mai ales cele precizate. Ar fi indicat schimbarea locului de munca postoperator.
Concediu medical se poate elibera pana la vindecarea postoperatorie ( mediu 2 luni de zile ). Bineinteles, ca va trebui sa evitati ridicarea de greutati postoperator, mai ales cele precizate. Ar fi indicat schimbarea locului de munca postoperator.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Hernie inghinala sau nu ?
- 6durata de refacere dupa operatia de hernie inghinala
- 1Hernie inghinala sau nu?
- 1hernie inghinala, varicocel stang
- 3Copil de 2 ani si 7 luni cu hernie inghinala si lipsa poftei de mancare!!!!!
- 15hernie inghinala
- 0Hernia inghinala
- 1Hernie Inghinala- Laparoscop - Recomandare spital stat - Bucuresti
- 5Operatie hernie inghinala dreapta
- 1Hernie inghinala
- 2Dureri dupa operatia de hernie inghinala
- 1Operatie de hernie inghinala
- 1Hernie inghinala dreapta, durere la testiculul stang?
- 1Umflătură inghinală
- 1Operatie laparoscopica hernie inghinala - umflatura postoperatorie
- 5Recidiva hernie ombilicala
- 11Am dureri mari dupa operatia de hernie ombilicala !!
- 2Operatie hernie inghinala
- 3Hernie inghinala
Mai multe informații despre: Hernia inghinala dupa operatia de hernie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: