Umflatura testicol dupa operatie | Forumul Medical ROmedic

Umflatura testicol dupa operatie

19-07-2022
Radulescu2022
Nu este medic/terapeut
Radulescu2022
Va salut...in urma cu aproximativ 3 saptamani am fost operat de o hernie inghinala veche si foarte mare in volum.Totul e ok..numai ca testicolul respectiv..care era umflat enorm inainte de operatie..inca mai e umflat...bineînteles destul de putin fata de cum era pana sa ma operez.Pun gheata, asa mi sa recomandat...umflatura cedeaza la gheata destul de mult...dar apoi repare..e normal sa persiste inca umflatura la 3 saptamani dupa operatie?..Am si o durere in zona testicolului dar usoara..suportabila fara pastile.Multumesc anticipat. Locul inciziei nu doare deloc si e vindecat aproape complet
3 comentarii
1
20-07-2022, ora 06:57
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Umflatura acea poate fi o inflamatie testiculara sau un hidrocel ( lichid in vaginala scrotului ). In primul caz e posibil sa dispara cu timpul. In al doilea ar trebui operata. Oricum, purtati un slip care sa tina testiculele mai sus.
0
20-07-2022, ora 07:58
Radulescu2022
Nu este medic/terapeut
Radulescu2022
Multumesc.Hidrocelul se putea forma asa rapidvdupa operatie?
1
20-07-2022, ora 08:31
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Putea sa fie preexistent, dar mai mic si mai putin vizibil.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: