Reluare activitate fizica postoperatorie

Buna ziua,
Am fost operata prin.metoda clasica acum 3 saptamani de hernie inghinala, pe partea dreapta. Operatia este inchisa, firele mi-au fost scoase.
Doresc sa stiu daca pot face miscare acum pe bicicleta de camera fara sa am probleme.
Multumesc.
Am fost operata prin.metoda clasica acum 3 saptamani de hernie inghinala, pe partea dreapta. Operatia este inchisa, firele mi-au fost scoase.
Doresc sa stiu daca pot face miscare acum pe bicicleta de camera fara sa am probleme.
Multumesc.
1 comentarii

Buna ziua,
Nu v-a spus medicul care va operat cat timp trebuie să stați fără să faceți sport?
Diferă de la pacient la pacient, in functie de cat de mare a fost hernia/ operația.
Mie mi-a fost recomandat să nu fac sport o lună și jumătate si apoi să incep (sala) cu greutăți mici si fitness.
Nu v-a spus medicul care va operat cat timp trebuie să stați fără să faceți sport?
Diferă de la pacient la pacient, in functie de cat de mare a fost hernia/ operația.
Mie mi-a fost recomandat să nu fac sport o lună și jumătate si apoi să incep (sala) cu greutăți mici si fitness.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15hernie inghinala
- 5Operatie hernie inghinala dreapta
- 13Gaura in Operatie hernie inghinală
- 8Hernie inghinală de mărimea unei portocale
- 5Hernie inghinală operată
- 4Simptome neplacute dupa operatia de hernie inghinala
- 1Hernie inghinala operata laparoscopic
- 1Operație de hernie inghinala.
- 0Ajutatima va rog.
- 2Hernie Inghinala - cum se face o refacere dupa operatie de hernie?
- 0IRMN T1 / T2 Hiposemnal
- 4Centura inghinala după operația de hernie
- 2Sângerări plaga operatie hernie inghinala stanga
- 1Operatie laparoscopica hernie inghinala - umflatura postoperatorie
- 3Ajutati-ma, va rog!! La 18 zile de la efectuarea operatiei, am un zbor, de aprox. 3h.
- 11Am dureri mari dupa operatia de hernie ombilicala !!
- 5Operatie de hernie ombilicala.
- 5Dureri dupa operatie de hernie spieghel
- 1Probleme p.o. hernie inghinala
Mai multe informații despre: dupa operatia de hernie
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: