Operatie hernie inghinala
Bună ziua!Sotul meu a fost operat de 1 luna de hernie inghinala.Dupa operatie a avut o umflatura destul de urâtă care sa dovedit a fi sânge. După multe vizite la medic s-a îndepărtat sângele, a început să se vindece, problema e ca împrejurul operației s-a întărit destul de tare interior și el își face griji chiar dacă medicul i-a zis ca operatia arată bine și să aibă răbdare. Îl doare când se ridică și simte niște înțepături. Ce recomandări îmi dați ?E posibil sa fie o inflamație interioară?Mulțumesc
2 comentarii
Buna ziua.
Dupa cum descrieti, pare sa fi fost un hematom postoperator, care a fost evacuat. Da, in zona aceea se formeaza un tesut inflamator care in mod normal, va disparea, in timp. Cred ca a primit indicatii, printre care sa tina punga cu ghiata local, din cand in cand, si sa ia un antiinflamator p.o.
Dupa cum descrieti, pare sa fi fost un hematom postoperator, care a fost evacuat. Da, in zona aceea se formeaza un tesut inflamator care in mod normal, va disparea, in timp. Cred ca a primit indicatii, printre care sa tina punga cu ghiata local, din cand in cand, si sa ia un antiinflamator p.o.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Hernie inghinala - operatie?
- 3Testicul drept ingrosat. o fi hernie inghinala?
- 3Durere permanenta in zona abdominala superioara dreapta
- 2testicul lasat-am 2 zile de la operatia de hernie inghinala
- 2Hernie Inghinala - cum se face o refacere dupa operatie de hernie?
- 4Centura inghinala după operația de hernie
- 7Hernie inghinala stânga.
- 1Operație hernie inghinale stângă
- 16 luni după operația de hernie inghinala
- 3Delir dupa operatie
- 3Mici dureri abdominale
- 3Ajutati-ma, va rog!! La 18 zile de la efectuarea operatiei, am un zbor, de aprox. 3h.
- 1Sport dupa operatie
- 3Hernie inghinala
- 3Hernie inghinală partea dreaptă operată
- 4Hernie inghinala și prostatita
- 3Singerare in a zecea zi după operație clasică hernie inghinala
Mai multe informații despre: Hernia inghinala dupa operatia de hernie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: