Hernie inghinală partea dreaptă operată | Forumul Medical ROmedic

Hernie inghinală partea dreaptă operată

18-07-2024
BennyRobert
Nu este medic/terapeut
BennyRobert
Bună ziua. Aș avea nevoie de un sfat o informație de la cei ce au trecut prin ceastă problemă, în urmă cu 5 luni m-am operat de hernie inghinală încarcerată pe partea dreaptă am început munca în urmă cu o lună de zile stau umpic cam multe ore în picioare în partea de sus a inciziei am o umflătură mică ca un nodul de multe ori simt o presiune și puțină durere doctorul meu spune ca pare ok eu nu aș prea crede eu am 23 de ani sunt fumător în această perioadă am mai ridicat greutăți ce despsesc de 20 kg… am nevoie de un răspuns de la cei ce au trecut prin asta Mulțumesc!
3 comentarii
0
19-07-2024, ora 10:20
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Daca acel nodul este vizibil si palpabil, poate avaea mai multe cauze. Poate fi granulom de fir sau chiar o recidiva. Daca medicul operator v-a spus ca e ok, urmati indicatiile acestuia.
Oricum numai o examinare fizica poate preciza diagnosticul.
0
19-07-2024, ora 13:00
BennyRobert
Nu este medic/terapeut
BennyRobert
Aș putea lu-a cumva legatura cu dumneavoastra daca as putea sa va trimit o poza i am trimis ultima oara doctului care m-a operat și nu mi-a răspuns iar eu ma intorc in tara doar in 22 august
0
19-07-2024, ora 16:16
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
da
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: