Hernie inghinală partea dreaptă operată

Bună ziua. Aș avea nevoie de un sfat o informație de la cei ce au trecut prin ceastă problemă, în urmă cu 5 luni m-am operat de hernie inghinală încarcerată pe partea dreaptă am început munca în urmă cu o lună de zile stau umpic cam multe ore în picioare în partea de sus a inciziei am o umflătură mică ca un nodul de multe ori simt o presiune și puțină durere doctorul meu spune ca pare ok eu nu aș prea crede eu am 23 de ani sunt fumător în această perioadă am mai ridicat greutăți ce despsesc de 20 kg… am nevoie de un răspuns de la cei ce au trecut prin asta Mulțumesc!
3 comentarii

Buna ziua.
Daca acel nodul este vizibil si palpabil, poate avaea mai multe cauze. Poate fi granulom de fir sau chiar o recidiva. Daca medicul operator v-a spus ca e ok, urmati indicatiile acestuia.
Oricum numai o examinare fizica poate preciza diagnosticul.
Daca acel nodul este vizibil si palpabil, poate avaea mai multe cauze. Poate fi granulom de fir sau chiar o recidiva. Daca medicul operator v-a spus ca e ok, urmati indicatiile acestuia.
Oricum numai o examinare fizica poate preciza diagnosticul.

Aș putea lu-a cumva legatura cu dumneavoastra daca as putea sa va trimit o poza i am trimis ultima oara doctului care m-a operat și nu mi-a răspuns iar eu ma intorc in tara doar in 22 august

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7suspiciune hernie femurala - sfaturi
- 0hernie inghinala
- 6Sunt operat de 3 ani de hernie inghinala in ambele parti cu plasa, acum am probleme
- 1Dupa operatia de hernie inghinala
- 0Operatie de hernie inghinala
- 3Copil de 2 ani si 7 luni cu hernie inghinala si lipsa poftei de mancare!!!!!
- 3hernie inghinala
- 1ganglioni sau hernie inghinala
- 1Hernie Inghinala- Laparoscop - Recomandare spital stat - Bucuresti
- 0Operatie hernie inghinala dreapta
- 0Hernie inghinală sau pubertate?
- 4Hernie inghinala bilaterala
- 1Hernie inghinala
- 4Centura inghinala după operația de hernie
- 1Operație hernie inghinale stângă
- 16 luni după operația de hernie inghinala
- 0Hernie inghinala bilaterala
- 2Operatie hernie inghinala