Hernie pe viitor
Buna ziua!
In urma cu 2 saptamani, am ridicat un obiect foarte greu fara sa fiu incalzit. Am simtit dupa o fulgerare in abdomen in partea dreapta jos. Durera respctiva o am de atunci.
Am fost astazi la consult sa aflu daca am inceput de hernie si, medicul m-a informat ca, mi-am fortat peretii abdominali in partea dreapta. Insa muschiul inghinal pe partea stanga imi este intins si s-ar putea sa fac hernie pe viitor din cauza asta.
Doresc sa stiu va rog:
1 Ce sannse sunt pe viitor sa fac hernie avand in vedere acea lungire a muschiului inghinal, daca am pune in %?
2.Pot sa evita acea viitoare hernie prin anumite exercitii?
3. Pot sa ma antrenez, fitness sau sporturi de contact?
4A aparut intenderea inghinala in partea stanga din cauza ridicarui acelui obiect greu?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri! Multa sanatate tuturor!
In urma cu 2 saptamani, am ridicat un obiect foarte greu fara sa fiu incalzit. Am simtit dupa o fulgerare in abdomen in partea dreapta jos. Durera respctiva o am de atunci.
Am fost astazi la consult sa aflu daca am inceput de hernie si, medicul m-a informat ca, mi-am fortat peretii abdominali in partea dreapta. Insa muschiul inghinal pe partea stanga imi este intins si s-ar putea sa fac hernie pe viitor din cauza asta.
Doresc sa stiu va rog:
1 Ce sannse sunt pe viitor sa fac hernie avand in vedere acea lungire a muschiului inghinal, daca am pune in %?
2.Pot sa evita acea viitoare hernie prin anumite exercitii?
3. Pot sa ma antrenez, fitness sau sporturi de contact?
4A aparut intenderea inghinala in partea stanga din cauza ridicarui acelui obiect greu?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri! Multa sanatate tuturor!
3 comentarii
Buna ziua.
1. Nu se poate pune in procente.
2. Nu
3.Da, dar ar fi bine sa evitati ridicarea de greutati mari.
4. Posibil.
1. Nu se poate pune in procente.
2. Nu
3.Da, dar ar fi bine sa evitati ridicarea de greutati mari.
4. Posibil.
Multumesc frumos pentru raspuns!
Mai am o ultima intrebare va rog. Acea intindere in partea stanga se poate vindeca cu timpul sau ramane asa?
Mai am o ultima intrebare va rog. Acea intindere in partea stanga se poate vindeca cu timpul sau ramane asa?
Bună ziua.
Dacă medicul operator v-a spus de o întindere, eu înțeleg o slăbire a peretelui abdominal.
Așa ceva nu se poate"vindeca", ci dacă nu faceți eforturi fizice mari în continuare, nu va progresa.
Dacă medicul operator v-a spus de o întindere, eu înțeleg o slăbire a peretelui abdominal.
Așa ceva nu se poate"vindeca", ci dacă nu faceți eforturi fizice mari în continuare, nu va progresa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere permanenta in zona abdominala superioara dreapta
- 0hernie inghinala
- 2testicul lasat-am 2 zile de la operatia de hernie inghinala
- 1hernie complicata
- 8Despre corsacom
- 4baietelul meu nu mai are erectie
- 2Hernie inghinala?
- 3Testicul necoborât şi hernie inghinală.
- 2Umflatura inghinala de aceeasi marime ca inainte de operatie
- 0Dureri in zona înghinala aproape la fel ca înainte de operatia de hernie
- 0Hernie inghinala stanga si varicocel testicul stanga
- 1Operatie hernie inghinala plasa - ingrijorat
- 2Hernie inghinala operată clasic
- 2Hernie inghinala recidivanta
- 13Hernie inghinala
- 19Dureri dupa operatia de hernie inghinala
- 4Hernie inghinala bilaterala
- 3Umflatura testicol dupa operatie
- 2Ridicare obiecte grele dupa operatie clasica cu plasa protetica hernie inghinala
- 3Hernie inghinală partea dreaptă operată
Mai multe informații despre: Hernia inghinala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: