Hernie inghinala stânga.
Am o lună de când m-am operat în Spania de hernie inghinala stânga. Imediat după operație am observat ca am o unflatura diferită de cea dinainte de operație această fiind oblica acum dinspre stânga spre dreapta cu senzatie de amortire a zonei si cu usoara durere inspre testicolul stâng. Am anuntat infirmieră dar mi-a spus că este ceva normal după operație si de fiecare dată când am mers la control pt schimbarea pansamentului am anuntat această problemă la care mi sa raspuns ca este normal.La o lună de la operație am aceeasi problema o unflatura dură sub operație care nu regreseaza. Ma poate ajuta cineva cu o informatie in acest caz ? Multumesc pentru atenție.
7 comentarii
Buna ziua.
E greu de apreciat situatia postoperatorie pe care o prezentati.
Daca puteti prezenta ceva imagini, ar fi util.
Acea "umflatura" paote fi ceva normal, depinde de procedeul operator folosit.
E greu de apreciat situatia postoperatorie pe care o prezentati.
Daca puteti prezenta ceva imagini, ar fi util.
Acea "umflatura" paote fi ceva normal, depinde de procedeul operator folosit.
Multumesc pt raspuns, procedeul folosit a fost operatie deschisa cu procedura Lichtenstain am observat ca imediat dupa operație acea unflatura era tare la palpare cu durere înspre testicolul stâng si zona se prezenta amortita cum si in prezent se simte o amorteala mai usoara.Din pacate nu stiu cum se trimit fotografii pe acest site.
ca sa pui poze pe forum te folosesti de alte siteuri, gen ----------*.. acolo uploadezi o imagine, primesti link catre imagine, apoi postezi aici linkul catre acea imagine
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
https://postimg.cc/rdLGvsSG cred ca asta ar fi una din imagini.
Buna ziua.
In imaginea pe care ati postat-o, pare totul in regula.
In procedeul Lichtenstain, funiculul spermatic se repozitioneaza la locul lui, peste plasa de intarire. Acesta poate fi inflamat postoperator, datorita tractiunii pe el.
Puneti punga cu ghiata local din cand in cand si luati un antiinflamator p.o.
In imaginea pe care ati postat-o, pare totul in regula.
In procedeul Lichtenstain, funiculul spermatic se repozitioneaza la locul lui, peste plasa de intarire. Acesta poate fi inflamat postoperator, datorita tractiunii pe el.
Puneti punga cu ghiata local din cand in cand si luati un antiinflamator p.o.
Multumesc pentru atenția acordată, într-adevăr in poza nu se vede unflatura dar este palpabilă și un pic dureroasă iar zona se simte încă un pic amortita si durerea se accentuează când stau mai mult timp in picioare sau pe scaun deasemenea când incerc sa ma aplec de exemplu să mă leg la șireturi.Cand ajung in tara am să trec pe la dvs pentru un consult bineinteles daca sunteti disponibil.Inca odata va multumesc pt atenție.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Testicul drept ingrosat. o fi hernie inghinala?
- 3Probleme hernie inghinala!
- 0Hernie inghina sau nu ?
- 20Hernie inghinala - durere, tratament
- 8Durere inghinala dupa operatie de hernie
- 1Hernie inghinala in evolutie.
- 0Hernie inghinala bilaterala
- 8Hernie inghinală de mărimea unei portocale
- 19Dureri dupa operatia de hernie inghinala
- 2Dureri dupa operatia de hernie inghinala
- 1Reluare activitate fizica postoperatorie
- 0Hernie inghinala și prolaps genital.
- 2Hernie inghinala
- 4La munca după operație hernie inghinala
- 2Sângerări plaga operatie hernie inghinala stanga
- 2Hernie inghinala pelvin
- 2Ridicare obiecte grele dupa operatie clasica cu plasa protetica hernie inghinala
Mai multe informații despre: Hernia inghinala dupa operatia de hernie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: