Olanzapina folosita de adolescenti
Buna seara. As vrea sa stiu daca tratamentul recomandat de medic cu Olanzapina este eficient in cazul depresiei si a anxietatii. Copilul meu nu are schizofrenie si nu a fost testat pentru tulburare bipolara. In plus, am citit in prospect ca nu s-au facut studii privind administarea lui decat pentru adulti. Pe langa faptul ca poate determina ingrasarea in exces, tratamentul i-ar putea face mai mult rau decat bine?
2 comentarii
Buna seara
Intr-o astfel de situatie va recomand o a doua opinie de la alt medic cu specializarea psihiatrie pediatrica.
Intr-o astfel de situatie va recomand o a doua opinie de la alt medic cu specializarea psihiatrie pediatrica.
Olanzapina este un sedativ. Nu contează că e folosit deseori ca un antipsihotic. El poate fi considerat si un bun antidepresiv. Nu îngrașă dacă nu mănânci hipercaloric si iti ti glicemia sub control. Toate medicamentele psihiatrice au nevoie de recomandarea unui psihiatru pentru a fi administrate si daca iti e prescris, poate fi folosit.
Dacă va uitati pe prospect, cam la toate psihotropele scrie ca nu trebuie administrate minorilor, decât cu acordul părinților. Asta ar fi valabil la toate medicamentele.
Dacă va uitati pe prospect, cam la toate psihotropele scrie ca nu trebuie administrate minorilor, decât cu acordul părinților. Asta ar fi valabil la toate medicamentele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9solian - libidou scazut
- 3coşmaruri profunde de la tratament
- 10Dependenta medicamente antidepresive
- 2Antidepresive
- 8Lorazepam
- 1Crize epileptice - tulburare psihica - intrebare desre medicamentul gaba
- 4Inlocuirea unui antipsihotic cu un adjuvant natural
- 8Zyban plus anxiar
- 5Tratamentul si probleme dentare
- 2De 2 ani de zile ma confrunt cu o depresie
- 5Compatibilitate medicație
- 0Anxietate si atac de panica
- 42Schizofrenie paranoida
- 94Se poate scapa de Abilify de 10 de tot?
- 2Orfiril, convulex sau depakine?
- 34Se vor scoate neurolepticele din uz în psihiatrie în viitor?Care e viitorul psihiatriei?
- 1Pastilele psihiatrice afectează ficatul?Am ceva grav la ficat?
- 8Cum este mai bine sa iau anxiarul?
- 4Tratament Sertalina/Solian cu spirulina
- 2S-a inceput sa se lucreze la o injecție pt schizofrenie facuta o dată pe an sau la 3 ani
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: