Olanzapina folosita de adolescenti

Buna seara. As vrea sa stiu daca tratamentul recomandat de medic cu Olanzapina este eficient in cazul depresiei si a anxietatii. Copilul meu nu are schizofrenie si nu a fost testat pentru tulburare bipolara. In plus, am citit in prospect ca nu s-au facut studii privind administarea lui decat pentru adulti. Pe langa faptul ca poate determina ingrasarea in exces, tratamentul i-ar putea face mai mult rau decat bine?
2 comentarii

Buna seara
Intr-o astfel de situatie va recomand o a doua opinie de la alt medic cu specializarea psihiatrie pediatrica.
Intr-o astfel de situatie va recomand o a doua opinie de la alt medic cu specializarea psihiatrie pediatrica.

Olanzapina este un sedativ. Nu contează că e folosit deseori ca un antipsihotic. El poate fi considerat si un bun antidepresiv. Nu îngrașă dacă nu mănânci hipercaloric si iti ti glicemia sub control. Toate medicamentele psihiatrice au nevoie de recomandarea unui psihiatru pentru a fi administrate si daca iti e prescris, poate fi folosit.
Dacă va uitati pe prospect, cam la toate psihotropele scrie ca nu trebuie administrate minorilor, decât cu acordul părinților. Asta ar fi valabil la toate medicamentele.
Dacă va uitati pe prospect, cam la toate psihotropele scrie ca nu trebuie administrate minorilor, decât cu acordul părinților. Asta ar fi valabil la toate medicamentele.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3135Medicamente antidepresive?
- 9solian - libidou scazut
- 2Paroxetina
- 8Trazodona + atarax atacuri de panica progress
- 0Schimbare loc de munca
- 2Prozac.E bun?
- 18Senzatie ciudata
- 9Vedere putin incetosata de la tratament cu Rispolept si Abilify?
- 1Prozac și cipralex
- 2Efecte adverse seroxat
- 8Olanzapina si Cymbalta
- 34Ia cineva Quetiapina. Ingrasa? Puteti face efort fizic cu ea?
- 5Leponex sau Abilify?
- 7Rispolept - dureri de cap
- 42Schizofrenie paranoida
- 2Care e cel mai bun antidepresiv pentru TOC?
- 19Depresie sau ce poate fi ?
- 32Dureri musculare și osoase de la antipsihotice?
- 3Avc?
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: