poate ramine insarcinata daca.
Eu cu prietena mea am facut sex neprotejat in timp am ejaculat odata afara, miam scurs, miam sters penisul de sperma si am mers mai departe dar pina la urma am mai ejacuat odata.va rog sami spuneti de la spionii care iti curg din penis in timpul primei si a 2-a oara poate ramine insarcinata partenera mea???? va rog frumos sa ma expliati daca este vre un risk. Multumesc o xi buna!!
2 comentarii
Sigur ca exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata!!de obicei la un contact sexual se recomanda foosirea rezervativului din prima clipa a actului sexual pt ca exista posibilitatea ca partenera sa ramana insarcinata!!acum asteptati si voi cam 3 saptamani de la contactul sexual cu pricina si spune-i prietenei tale sa faca un test de sarcina, cel mai indicat dimineata la prima urina, chiar daca pe test scrie ca se poate face la orice ora din zi pt ca dimneata urina este mai concentrata si e mult mai bine!!sanatate
Sigur ca exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata!!de obicei la un contact sexual se recomanda folosirea prezervativului din prima clipa a actului sexual pt ca exista posibilitatea ca partenera sa ramana insarcinata!!acum asteptati si voi cam 3 saptamani de la contactul sexual cu pricina si spune-i prietenei tale sa faca un test de sarcina, cel mai indicat dimineata la prima urina, chiar daca pe test scrie ca se poate face la orice ora din zi pt ca dimneata urina este mai concentrata si e mult mai bine!!sanatate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am uitat sa iau o pastila... ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
- 2oare sunt sau nu sunt?
- 5un ginecolog m-a speriat.va rog sa va spuneti parerile!!!
- 3de cateva sapt. am stari de greata si uneori si pofte si mi-a intarziat cm.. oare sunt insarcinata?
- 4Sunt insarcinata sau ce am? (intarziere de 3 saptamani)
- 9Cand isi fac efectul anticonceptionalele?
- 34Insarcinta dupa cateva luni de la nastere prin cezariana?
- 7poate ramane insarcinata?
- 6Intarzierea ciclului menstrual, stres si medicamente
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 4sunt insarcinata ? nu stiu ce sa fac :(
- 3sunt insarcinata?
- 11virgina insarcinata?!
- 4dupa sex protejat pot fi însărcinată?
- 2Exista posibilitatea unei sarcini?
- 0Sunt gravida?ðŸ˜
- 2Probleme in timpul actului sexual cu prezervativul (sanse de sarcina )
- 0Întârziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 2Ce se intampla?
- 0E posibil să fiu însărcinată și să-mi vină menstruația?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: