poate ramine insarcinata daca.
Eu cu prietena mea am facut sex neprotejat in timp am ejaculat odata afara, miam scurs, miam sters penisul de sperma si am mers mai departe dar pina la urma am mai ejacuat odata.va rog sami spuneti de la spionii care iti curg din penis in timpul primei si a 2-a oara poate ramine insarcinata partenera mea???? va rog frumos sa ma expliati daca este vre un risk. Multumesc o xi buna!!
2 comentarii
Sigur ca exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata!!de obicei la un contact sexual se recomanda foosirea rezervativului din prima clipa a actului sexual pt ca exista posibilitatea ca partenera sa ramana insarcinata!!acum asteptati si voi cam 3 saptamani de la contactul sexual cu pricina si spune-i prietenei tale sa faca un test de sarcina, cel mai indicat dimineata la prima urina, chiar daca pe test scrie ca se poate face la orice ora din zi pt ca dimneata urina este mai concentrata si e mult mai bine!!sanatate
Sigur ca exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata!!de obicei la un contact sexual se recomanda folosirea prezervativului din prima clipa a actului sexual pt ca exista posibilitatea ca partenera sa ramana insarcinata!!acum asteptati si voi cam 3 saptamani de la contactul sexual cu pricina si spune-i prietenei tale sa faca un test de sarcina, cel mai indicat dimineata la prima urina, chiar daca pe test scrie ca se poate face la orice ora din zi pt ca dimneata urina este mai concentrata si e mult mai bine!!sanatate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Contact neprotejat, dupa 2 zile ciclu. Sunt insarcinata?
- 3am uitat sa iau o pastila... ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
- 6am motive de ingrijorare?
- 2sarcina sau menopauza?
- 5pot ramane insarcinata, , ,.
- 0sunt insarcinata?
- 6Menstra intarziata, testul de sarcina arata negativ... sunt insarcinata?
- 2E posibil sa fiu insarcinata?
- 2e posibil sa fie insarcinata?
- 11Am facut sex neprotejat!!
- 3iubita mea e insarcinata?
- 6Spotting sau nu? Sunt insarcinata? va rog urgent un raspuns de la un medic neaparat!
- 5Sarcina sau nu ?!
- 5As putea fi gravida? menstruatia mi-a intarziat 3 saptamani
- 1sunt gravida ? ajutati-ma va rog !
- 6Poti ramane insarcinata asa?Doresc raspunsul unui medic va rog mult!
- 3Întârzie menstruația
- 4Ajutor! As putea sa fiu insarcinata?
- 0Exista o probabilitate de sarcina ???
- 1Ovitrell
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: