poate ramine insarcinata daca.

19-08-2008
fotocita
Nu este medic/terapeut
fotocita
Eu cu prietena mea am facut sex neprotejat in timp am ejaculat odata afara, miam scurs, miam sters penisul de sperma si am mers mai departe dar pina la urma am mai ejacuat odata.va rog sami spuneti de la spionii care iti curg din penis in timpul primei si a 2-a oara poate ramine insarcinata partenera mea???? va rog frumos sa ma expliati daca este vre un risk. Multumesc o xi buna!!
2 comentarii
0
19-08-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Sigur ca exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata!!de obicei la un contact sexual se recomanda foosirea rezervativului din prima clipa a actului sexual pt ca exista posibilitatea ca partenera sa ramana insarcinata!!acum asteptati si voi cam 3 saptamani de la contactul sexual cu pricina si spune-i prietenei tale sa faca un test de sarcina, cel mai indicat dimineata la prima urina, chiar daca pe test scrie ca se poate face la orice ora din zi pt ca dimneata urina este mai concentrata si e mult mai bine!!sanatate
0
19-08-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Sigur ca exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata!!de obicei la un contact sexual se recomanda folosirea prezervativului din prima clipa a actului sexual pt ca exista posibilitatea ca partenera sa ramana insarcinata!!acum asteptati si voi cam 3 saptamani de la contactul sexual cu pricina si spune-i prietenei tale sa faca un test de sarcina, cel mai indicat dimineata la prima urina, chiar daca pe test scrie ca se poate face la orice ora din zi pt ca dimneata urina este mai concentrata si e mult mai bine!!sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •