pot fi gravida?
buna.am si eu o dilema eu si prietenul meu neam jucat putin si lui a inceput sai curga un lichid.dupa care a atins lichidul si fara sasi dea seama ma atins jos.pot ramane gravida?precizez ca mananc ca mult in ultimul timp si inca ceva dupa sapt si ceva dupa asta mia venit ciclul.deci nu are cum sa fiu, nu?va rog raspundetimi
4 comentarii
mai bine fa-ti un test de sarcina pentru orice eventualitate ca sa te mai linistesti. ar putea sa fie sanse deoarece si acel lichid contine spermatozoizi, dar cred ca sunt foarte mici. un test de sarcina si ai rezolvat problema. :*:*
Acel lichid se numeste lichid seminal si asa cum a spus si alexa.92, contine spermatozoizi, iar o posibila sarcina nu ar fi exclusa, chiar daca ti-a venit menstruatia, pt ca in unele cazuri se poate sa vina menstruatia peste sarcina!Fa-ti un test de sarcina la 2 sau 3 saptamani de la "joaca" respectiva!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1poate exista sarcina in acest caz?!
- 8Sunt insarcinata? ajutati-ma!!!!!!
- 4pot fi insarcinata?
- 18ce sa fac?
- 3testul de sarcina are a 2-a linie foarte putin vizibila ce sa inteleg sunt sau nu insarcina?
- 5Postinor, menstruatie dereglata = sarcina?
- 7Un raspuns cat mai urgent va rog: e insarcinata?
- 10Mi-e frica... sarcina?
- 0insarcinata?sau o problema mai grava?
- 0Dereglarea menstruatiei sau sarcina?
- 8am facut sex neprotejat in a 14-a zi de menstruatie. e posibil sa raman gravida?
- 4risc de sarcina?
- 0Poate fi sarcina?
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 13Sunt insarcinata?
- 0Sunt insarcinata?
- 3exista posibilitatea sa raman insarcinata?
- 7Help.. sarcina?
- 0e posibil sa raman insarcinata?
- 4Pot fi insarcinata ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: