se poate sa fiu insarcinata

buna sunt alexandra as dori sa stiu si eu daca este riscu de a ramane insarcinata.am luat yasmin timp de 8 luni, ultima luna am inceput tableta si am luat doar 2 pastile apoi am avut contact sexual neprotejat si am intrerupt tableta. in saptamana de pauza am luat augumentin, este risc sa fiu insarcinata ? pe data de 15 mai am avut menstruatiile dar mau tinut doar 2 zile iar pe 24 mia aparut iar menstruatiile si tot 2 zile ma tinut.ast un rasp va rog mult multumesc de intelegere anticipat
5 comentarii

In ziua in care ati intrerupt folia ati iesit de sub protectie. Prin urmare, puteti ramanea insarcinata.

multumesc mult de tot de raspuns dar nu inteleg de ce mi a revenit menstruatiile sa fie de la intreruperea pastilelor? si cu toate astea as putea sa fi ramas?mentionez ca a doua menstruatie a fost dupa contact.

Anticonceptionalele produc frecvent dereglari de ciclu, din fericire trecatoare in marea majoritate a cazurilor.

Buna seara.sunt f speriata am zece zile de intarziere la menstruatie, am facut sex neprotejat dar nu a ejaculat in mine nu iau anticonceptionale dar acum 3 zile am avut o sangerare usoara putin tare sin in alte zile ma dureau ovarele am mai patit o data sa intarzie ciclu aproape 2 luni imi puteti spune ce se int daca posibil sa fiu gravida?va rog datimi un rasp

buna ziua, am intrerupt pastile asa cum vam zis mai sus dar nu am ramas insarcinata.ar trebui sa merg la un consult?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sunt insarcinata?
- 9sarcina...? Mi-am pierdut notesul :(
- 6Mi-a intarziat aproape 3 saptamani. Sarcina sau altceva?
- 4ar putea fi o sarcina?
- 3sex neprotejat dupa 5 zile de la terminarea ciclului
- 16este posibil sa fi ramas insarcinata? :(:(
- 6poti ramane insarcinata doar daca "s-a jucat"?
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 12de ce intarzie mensruatia asa mult???
- 5anticonceptionale + antiinflamatoarele.. sarcina?
- 4pot ramane gravida daca am pus mana pe vagin dupa ce am atins un penis?
- 8Virgina, sanse sa fie gravida?
- 8Imi intarzie menstruatia.. e sarcina?!
- 0Sunt insarcinata?
- 2Sunt insarcinata?
- 13Sarcina sau o dereglare hormonala?
- 2Menstruatie pe timpul sarcinii
- 2Imi intarzie menstruatia
- 2Sex oral
- 1Ajutor!!!! Risc de sarcina???
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? yasmine
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: