Durere puternica in piept

29-12-2018
andrew10
Nu este medic/terapeut
andrew10
Va salut, apelez la experienta voastra cu privire la o situatie cu care ma confrunt si la care nu gasesc cel putin un raspuns.
Acum 8 luni, m-am operat la un vestit centru medical din Bucuresti, chirurgul care a facut interventia este unul cu renume mare in domeniu. Sufeream de peste 14 ani de BRGE si dupa multe investigatii am ajuns la aceasta solutie.
M-am simtit extraordinar de bine timp de 8 luni, dupa care am inceput sa am senzatie de usturime in gat, o oarecare jena. Am fost la control, am luat controloc timp de 2 saptamani si senzatia a disparut. Insa, mi-a aparut instant, o durere duternica in piept, care debuteaza din nimic si ma tine ore intregi. Durerea este uneori difuza, radiaza in partea dreapta, uneori in stanga iar cand atinge apogeul, am o senzatie de strapungere, arsura in stern. Senzatiile de arsura sunt asa rele incat ajung sa nu mai suport nimic pe mine, pielea de pe piept ma ustura, as zice ca am arsuri solare.
Am fost la control chirurg ca m-a operat, am facut bariu iar dumnealui a spus ca nu s-a evidentiat reflux in Trandelenburg. Am incercat tratament cu Nexium si nu prea m-a ajutat, apareau dureri si cu el. Medicul curant, m-a indrumat catre pneumologie si cardiologie.
1. Am efectuat radiografie pulmonara, nu s-a evidentiat nimic.
2. Am efectuat EKG si ecografie cardiaca, nu s-a evidentiat nimic.
3. Am efectuat o endoscopie la alt centru medical, nu sunt leziuni pe esofag.
Banuiesc o recidiva a BRGE dar nu imi certifica acest lucru, faptul ca Nexium nu ma ajuta, pana sa ma operez, luat 1 pastila de 40 mg si nu aveam probleme cam 48 ore, acum nu ma ajuta.
Incotro sa ma indrept, acea senaztie de arsura, strivire, senzatie de taietura in piept ma epuizeaza, va rog mult sa imi oferiti pareri !!!!
2 comentarii
0
30-12-2018, ora 10:12
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Nu va pot recomanda decat sa apelati din nou la medicul operator, sa va reevalueze. Ar pute fi necesar un CT sau RMN.
0
30-12-2018, ora 10:58
andrew10
Nu este medic/terapeut
andrew10
Va multumesc pentru raspuns, asta am si facut, m-am programat dar pana la sf. lui ianuarie nu il gasesc disponibil.
Luati in calcul ceva grav intrucat va ganditi la CT si RMN ?
Asta l-am intrebat si pe dl. doctor, daca exista riscul unor complicatii sau ceva grav, a spus ca este exclus si m-a trimis la pneumo si cardi.
Nu am slabit, pofta de mancare am, scaunul este normal, nu am greata, nu am ameteli, nu tusesc sau expectorez din piept.
Simptomele acestea le am constant de mai bine de 1 luna, daca era ceva grav, nu existau si alte manifestari?
Va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  • De ce apar durerile în piept în angină?
  • Durerile în piept - sunt dureri de inimă sau nu? (cum faci diferența)
  • Angio-computer tomografia ar putea fi cel mai bun prim pas în investigarea durerilor în piept
  • Scorul de calciu arterial coronarian prezice evenimentele cardiovasculare adverse majore în durerea toracică
  •