O problema curioasa - ejaculare precoce doar cu o persoana

Salutari,
Problema mea sta in felul urmator :
Prietena mea a fost prima femeie din patul meu (acum patru ani), toate bune si frumoase, tanar, cu libido crescut, acte sexuale perfecte si normale. Ea nu a fost virgina la inceput si am avut un oarecare complex legat de chestia asta.
Acest complex s-a materializat in intretinerea de alte relatii de natura sexuala cu alte fete / femei. Problema este ca in ultimele luni, observ ca in timpul sexului cu partenera mea stabila, incep sa am un grad de ejaculare precoce, lucru care nu se intampla cu alte femei.
Nu imi pot explica acest lucru, as vrea macar o clasificare, daca problema mea ar fi una pur psihologica sau de alta natura.
Multumesc anticipat pt orice sfat.
Problema mea sta in felul urmator :
Prietena mea a fost prima femeie din patul meu (acum patru ani), toate bune si frumoase, tanar, cu libido crescut, acte sexuale perfecte si normale. Ea nu a fost virgina la inceput si am avut un oarecare complex legat de chestia asta.
Acest complex s-a materializat in intretinerea de alte relatii de natura sexuala cu alte fete / femei. Problema este ca in ultimele luni, observ ca in timpul sexului cu partenera mea stabila, incep sa am un grad de ejaculare precoce, lucru care nu se intampla cu alte femei.
Nu imi pot explica acest lucru, as vrea macar o clasificare, daca problema mea ar fi una pur psihologica sau de alta natura.
Multumesc anticipat pt orice sfat.
2 comentarii

buna,
se poate sa fie pentru ca e prietena ta stabila, iar celelalte sa fie doar "aventuri"nu stiu daca am inteles bine insa poate fi pentru ca te exciti mult mai mult cu ea.
se poate sa fie pentru ca e prietena ta stabila, iar celelalte sa fie doar "aventuri"nu stiu daca am inteles bine insa poate fi pentru ca te exciti mult mai mult cu ea.

Baga climax control si o sa rezisti mai mult. De regula de la excitatie grabita apare ejacularea precoce. Sunt si exercitii care te pot ajuta sa fii mai bun si sa iti cresti durata actului sexul.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3erectie slaba uneori si ejaculare prematura
- 2e ceva neobisnuit?
- 18Ejaculare precoce
- 51Imi dau drumul prea repede
- 4dupa prima ejaculare mi se inmoaie...
- 3ejaculare precoce
- 4O problema mai complicata: ejacularea precoce
- 2Ejaculez foarte repede! Penis mic?
- 4Nu dureaza mult!
- 1ejaculare precoce-masturbare
- 7ejaculez inainte de penetrare
- 1ejaculare precoce si erectie slaba
- 2Ejaculez repede
- 3probleme potenta
- 1Probleme sexuale
- 5Ejaculare precoce
- 0Bună seara! De vreo două săptămâni, ejaculez foarte repede!
- 3Ejaculare precoce ( sau non-experienta sexuala )?
- 2Spray ejaculare precoce
- 2Întrebare ejaculare precoce. Eu am prolaps de valva, hipertensiune
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: