O problema curioasa - ejaculare precoce doar cu o persoana
Salutari,
Problema mea sta in felul urmator :
Prietena mea a fost prima femeie din patul meu (acum patru ani), toate bune si frumoase, tanar, cu libido crescut, acte sexuale perfecte si normale. Ea nu a fost virgina la inceput si am avut un oarecare complex legat de chestia asta.
Acest complex s-a materializat in intretinerea de alte relatii de natura sexuala cu alte fete / femei. Problema este ca in ultimele luni, observ ca in timpul sexului cu partenera mea stabila, incep sa am un grad de ejaculare precoce, lucru care nu se intampla cu alte femei.
Nu imi pot explica acest lucru, as vrea macar o clasificare, daca problema mea ar fi una pur psihologica sau de alta natura.
Multumesc anticipat pt orice sfat.
Problema mea sta in felul urmator :
Prietena mea a fost prima femeie din patul meu (acum patru ani), toate bune si frumoase, tanar, cu libido crescut, acte sexuale perfecte si normale. Ea nu a fost virgina la inceput si am avut un oarecare complex legat de chestia asta.
Acest complex s-a materializat in intretinerea de alte relatii de natura sexuala cu alte fete / femei. Problema este ca in ultimele luni, observ ca in timpul sexului cu partenera mea stabila, incep sa am un grad de ejaculare precoce, lucru care nu se intampla cu alte femei.
Nu imi pot explica acest lucru, as vrea macar o clasificare, daca problema mea ar fi una pur psihologica sau de alta natura.
Multumesc anticipat pt orice sfat.
2 comentarii
buna,
se poate sa fie pentru ca e prietena ta stabila, iar celelalte sa fie doar "aventuri"nu stiu daca am inteles bine insa poate fi pentru ca te exciti mult mai mult cu ea.
se poate sa fie pentru ca e prietena ta stabila, iar celelalte sa fie doar "aventuri"nu stiu daca am inteles bine insa poate fi pentru ca te exciti mult mai mult cu ea.
Baga climax control si o sa rezisti mai mult. De regula de la excitatie grabita apare ejacularea precoce. Sunt si exercitii care te pot ajuta sa fii mai bun si sa iti cresti durata actului sexul.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7ata penisului
- 4Ejaculare precoce
- 3problema ejaculare prematura - exercitii kegel folositoare??
- 43Vreau sa scap de ejacularea precoce, cum?
- 4este folositor medicamentul eja control?
- 4Ejaculez prea repede
- 5Probleme erectie si ejaculare precoce
- 4masturbare, ejaculare rapida
- 10ejaculez prea repede
- 7ejaculez inainte de penetrare
- 8cum pot vindeca ejacularea precoce?
- 1ejaculare precoce
- 5actul sexual pentru mine este o problema... ejaculeaza prea repede
- 3Ejacularea precoce corelata cu fraul preputului
- 5Suplimente disfunctie erectila
- 2Penisul meu este mic si nu reușesc sa fac sex decât 2-3 minute
- 4Exercitii Kegel pentru barbati