ejaculez inainte de penetrare
Buna Ziua, am 22 de ani pana in momentul de fata am avut 2 iubite din care cu prima nu am facut sex, cu actuala totul este ok, dar avem o problema mare(zic eu) ma excit foarte tare cand stau cu ea iar cand vine vorba de facut sex in momentul cand inepem sa ne atingem ejaculez pur si simplu si numai pot face nimik. mentionez k pana in momentul de fata nu am avut nicio relatie sexuala, de niciun fel. sfaturi, sugestii? multumesc
7 comentarii
O sugestie? Cred ca se cheama ejaculare precoce. Mediteaza, telul tau nu trebuie sa fie calea desfranarii.
PS: nu sunt sibila.
PS: nu sunt sibila.
frate, EXTI BOLNAV:)).daca ai sti ca nu m-ai poti face nimica m-ai injura, dar fii atent cand vine vorba de sex gandestete la altceva cu conditia sa mentii erectia pentru a nu se prinde domnisoara.Eu in timpul actului sexual cu iubita mea spun glume pentru a ejacula m-ai greu si a avea ea cat m-ai multe orgasme, recunosc si eu inainte pateam asa, mi-am dat seama ce sa fac si mi-a trecut acea perioada.PPoti sa te termini sin 2 minute daca vrei sin 4 ore daca poti tine acuma depinde cat de tare te concentrezi sa exaculezi.
se numeste ejaculare precoce...iti recomand ceiuri de ginseng, neindulcite, o cana pe zii timp de 1-2 luni...eu am incercat si functioneaza...la inceput o sa te tina mai mult apoi inveti sa controlezi tu ejacularea..asa ca mult noroc.
@eduar91: in ce limba ai vrut sa scrii?
@eduar91: in ce limba ai vrut sa scrii?
@Dacian Purcarita. mc pentru raspuns. pe cale naturala nu se poate face nimic.adica cu rabdare si multa ambitie...?
Ba da!Problema ta este de tip psihologic, incearca sa nu te mai gandesti asa mult la ce va urma.fi calm.Si hai sa-ti zik eu o cale naturala si care are efect 100%, bea cateva pahare de vin rosu inainte, ideea e sa bei pana te simti un fel de Van-Damme adica esti in forma, nu pana faci pipi pe tine!Ideea cu vinu e testata...Multa bafta!
chestia cu vinul e adevarata.si eu fac tot lavel inainte de a avea un contact sexual...si functioneaza.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ejacularea precoce poate fi urmare a unei boli venerice?
- 6ejaculare precoce sau ce este?
- 3ejaculare precoce si erectie
- 57Ejaculare precoce. Cum scapam?
- 4cand vine momentul propriu zis sa facem sex eu ejaculez foarte repede...
- 5Probleme erectie si ejaculare precoce
- 5Ejaculare precoce!!!
- 5Ejaculare precoce...
- 0Ejaculare rapida
- 3Ejaculare prematura
- 6Remediu impotriva ejaculari precoce.va rog ajutati-ma.
- 7ejaculare precoce
- 10ejaculare precoce urmata de erectie slabuta
- 0Ejaculare Precoce Sperma Putina.Sfaturi pareri
- 11Lipsa erectie dimineata, erectie spontana & ejaculare rapida.
- 1Ejacularea precoce - cauze si tratament
- 5Suplimente disfunctie erectila
- 2Ejaculare precoce
- 5Probleme ejaculare precoce de 14 ani - niciun remediu
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: