ejaculez inainte de penetrare

24-09-2011
hyp
Nu este medic/terapeut
hyp
Buna Ziua, am 22 de ani pana in momentul de fata am avut 2 iubite din care cu prima nu am facut sex, cu actuala totul este ok, dar avem o problema mare(zic eu) ma excit foarte tare cand stau cu ea iar cand vine vorba de facut sex in momentul cand inepem sa ne atingem ejaculez pur si simplu si numai pot face nimik. mentionez k pana in momentul de fata nu am avut nicio relatie sexuala, de niciun fel. sfaturi, sugestii? multumesc
7 comentarii
0
24-09-2011, ora 16:02
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
O sugestie? Cred ca se cheama ejaculare precoce. Mediteaza, telul tau nu trebuie sa fie calea desfranarii.
PS: nu sunt sibila.
0
24-09-2011, ora 16:21
euard91
Nu este medic/terapeut
euard91
frate, EXTI BOLNAV:)).daca ai sti ca nu m-ai poti face nimica m-ai injura, dar fii atent cand vine vorba de sex gandestete la altceva cu conditia sa mentii erectia pentru a nu se prinde domnisoara.Eu in timpul actului sexual cu iubita mea spun glume pentru a ejacula m-ai greu si a avea ea cat m-ai multe orgasme, recunosc si eu inainte pateam asa, mi-am dat seama ce sa fac si mi-a trecut acea perioada.PPoti sa te termini sin 2 minute daca vrei sin 4 ore daca poti tine acuma depinde cat de tare te concentrezi sa exaculezi.
0
24-09-2011, ora 17:27
corn3l
Nu este medic/terapeut
corn3l
se numeste ejaculare precoce...iti recomand ceiuri de ginseng, neindulcite, o cana pe zii timp de 1-2 luni...eu am incercat si functioneaza...la inceput o sa te tina mai mult apoi inveti sa controlezi tu ejacularea..asa ca mult noroc.
@eduar91: in ce limba ai vrut sa scrii?
0
03-10-2011, ora 12:52
Dacian Purcarita
Identitate neconfirmată
Dacian Purcarita
Incearca Prematrol
0
17-10-2011, ora 22:47
hyp
Nu este medic/terapeut
hyp
@Dacian Purcarita. mc pentru raspuns. pe cale naturala nu se poate face nimic.adica cu rabdare si multa ambitie...?
0
26-01-2012, ora 05:19
niku92
Nu este medic/terapeut
niku92
Ba da!Problema ta este de tip psihologic, incearca sa nu te mai gandesti asa mult la ce va urma.fi calm.Si hai sa-ti zik eu o cale naturala si care are efect 100%, bea cateva pahare de vin rosu inainte, ideea e sa bei pana te simti un fel de Van-Damme adica esti in forma, nu pana faci pipi pe tine!Ideea cu vinu e testata...Multa bafta!
0
20-02-2012, ora 10:42
gabitsu85
Nu este medic/terapeut
gabitsu85
chestia cu vinul e adevarata.si eu fac tot lavel inainte de a avea un contact sexual...si functioneaza.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Asocierea dintre munca în schimburi, tulburările de somn și ejacularea precoce la lucrătorii de sex masculin
  •