ata penisului
Am si eu o 'problema'. In ultima vreme ma cam deranjeaza ata penisului, nu fizic, ci mai degraba psihic. Am 24 ani imediat si inca nu s-a rupt. Am inceput viata sexuala de cativa ani buni, si nu pot sa ma plang ca as avea ceva probleme. Decat ejacularea prematura. Poate fii ata un motiv pentru care ejaculez prea repede? Pentru ca ma gandesc ca, fiind foarte sensibila, sa-mi provoace placerea prea mare, care duce la aceea ejaculare prematura. Si intrebarea 2-a ce ar trebui sa fac? Sa o tai, sa o rup, sau sa merg la doctor? Multumesc!!!
7 comentarii
Eu nici nu stiam ca preputul trebuie sa se "rupa"... Esti sigur ca trebuie sa se rupa, omule?
Nu e nici o problema daca ata (frenulumul) nu s-a rupt. Nu trebuie sa devina o osesie pentru tine si nu e cazul sa il rupi, tai sau alte prostii. El se va intinde in timp. Cand ai penisul in erectie poti sa iti decalotezi glandul si sa il tii putin fortat asa si in timp ata se va intinde. Ejacularile precoce nu sunt din cauza atei. Daca ea ar fi rupta terminatiile nervoase tot acolo ar fi si tot la fel de repede ai ejacula. Lasa totul asa cum e, ca e in ordine. Cu respect.
Am si eu o problema cu prietenul meu, si a inceput viata sexuala acum catva ani, si la fel nu i s a rupt ata de tot, , , marea mea ingrijorare e ca a tras de ea..si ii tot creste o bucatica de carnita...nu il doare, nu il ustura sau mananca...stiti ce poate fi?
Am si eu o problema cu prietenul meu, si a inceput viata sexuala acum catva ani, si la fel nu i s a rupt ata de tot, , , marea mea ingrijorare e ca a tras de ea..si ii tot creste o bucatica de carnita...nu il doare, nu il ustura sau mananca...stiti ce poate fi?
eu cred ca asta e ereditar adica daca ata ti se rupe sau nu.
Bună seara, numele meu este Gigi. De câteva zile nu mai pot face sex liniștit ca am o mica rana pe ata. Am 28 de ani și ma întreb, oare vrea sa se rupă sau este o rana???? Va mulțumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Moare la intrare:((
- 8bubite mici ca niste cosuri la baza penisului
- 144help pls! bubite rosii pe capul penisului, nu pe piele, pe cap!
- 5fisuri pe piele penisului
- 6am niste bubite pe piele si ma mananca rau de tot.
- 5Nu reusesc sa introduc penisul in vagin
- 7Penectomie totala
- 2Crapatura piele penis
- 5umflatura in zona organului genital, doar la efort
- 0Usturime penis
- 4O problema cu masturbarea exesiva posibil ejaculare precoce..
- 2Secretie branzoasa pe capul penisului
- 1Imi miroase ca nu-l mai suport
- 1Afta pe varful penisului!
- 7Problema de natura sexuala
- 3Vena umflata, in zona penisului
- 2Ejaculare la atingere
- 0puncte rosii, iritatii pe pielea ce decaloteaza capul penisului, roseata penis si uscat
- 1Buna ziua. am si eu o problema cu penisul - tăietură
- 2Pastile pentru potenta
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: