este folositor medicamentul eja control?

Salut
A folosit cineva pana acum medicamentul Eja control? Tot vad reclame pe net si as vrea sa vad daca a folosit cuiva inainte sa-l cumpar. Chiar are asa efecte imediate in tratarea ejacularii precoce cum se lauda astia? De asemenea, cam aceiasi intrebare si despre medicamentul "Prematrol".
Va multumesc anticipat, astept sfaturi si sugestii
O zi buna!
A folosit cineva pana acum medicamentul Eja control? Tot vad reclame pe net si as vrea sa vad daca a folosit cuiva inainte sa-l cumpar. Chiar are asa efecte imediate in tratarea ejacularii precoce cum se lauda astia? De asemenea, cam aceiasi intrebare si despre medicamentul "Prematrol".
Va multumesc anticipat, astept sfaturi si sugestii
O zi buna!
4 comentarii

eu lam folosit e mare teapa nau nici un efect daca in general aveam 5 minute de sex dupa ce am luat pastilele si am respectat indicatiile am terminat in mai putin de un minut de mia fost si rusine.teapa te rog credema

am 17 ani si am o problema cu ejacularea dupa 3 min gata.datimi o sugesti ce sa fac.

buna ziua si eu am aceasi problema, si nu stiu ce sa fac..nu reusesc sa intretin un act sexual..undeva la 2 minute reusesc, ma excit prea tare...si inaintea inceperi actului sexual am un lichid transparent..care iese inainte de a incepe a face ceva...multumesc

lichidul dinaintea ejacularii este lichid prespermatic.(lubrefierea barbatilor), nu contine spermatozoizi...f multi barbati ejaculeaza in primele 3 minute asa ca tu tre sa fii smecher si sa te ajuti de preludiu ca sa-ti satisfaci partenera.dupa un preludiu bun si femeile isi dau drumul in 2, 3 minute...asculta sfatul meu ca stiu ce zic(asa sunt si eu ) iar prietena mea are orgasm absolut de fiecare data..fii smecher mingea e la tine in teren

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3erectie slaba uneori si ejaculare prematura
- 6Ajutor!!! Erectie slaba si ejaculare precoce
- 5dupa doar 1-2 min am ejaculat si acest lucru ma ingrijoreaza foarte tare
- 3ejaculare precoce si erectie
- 20Ejacularea precoce poate fi o consecinta a unei masturbari repetate?
- 43Vreau sa scap de ejacularea precoce, cum?
- 2De ce penisul meu e atit de sensibil?
- 3ma masturbez de 4 ani, sufar de ejaculare prematura
- 3Ejaculare precoce + erectie slaba
- 4O problema mai complicata: ejacularea precoce
- 8Ma excit foarte repede
- 12Ejaculare precoce
- 4masturbare, ejaculare rapida
- 8Aparent suntem o familie fericita
- 1ejaculare precoce si erectie slaba
- 10ejaculare precoce urmata de erectie slabuta
- 7Disfunctie erectila
- 3Ejaculare precoce
- 1Disfuncție erectilă - ejaculare precoce