este folositor medicamentul eja control?

19-09-2009
timman70
Nu este medic/terapeut
timman70
Salut
A folosit cineva pana acum medicamentul Eja control? Tot vad reclame pe net si as vrea sa vad daca a folosit cuiva inainte sa-l cumpar. Chiar are asa efecte imediate in tratarea ejacularii precoce cum se lauda astia? De asemenea, cam aceiasi intrebare si despre medicamentul "Prematrol".
Va multumesc anticipat, astept sfaturi si sugestii
O zi buna!
4 comentarii
0
15-01-2011, ora 16:08
radu2277
Nu este medic/terapeut
radu2277
eu lam folosit e mare teapa nau nici un efect daca in general aveam 5 minute de sex dupa ce am luat pastilele si am respectat indicatiile am terminat in mai putin de un minut de mia fost si rusine.teapa te rog credema
0
15-01-2011, ora 21:28
myssu
Nu este medic/terapeut
myssu
am 17 ani si am o problema cu ejacularea dupa 3 min gata.datimi o sugesti ce sa fac.
0
03-02-2011, ora 12:04
cornelu
Nu este medic/terapeut
cornelu
buna ziua si eu am aceasi problema, si nu stiu ce sa fac..nu reusesc sa intretin un act sexual..undeva la 2 minute reusesc, ma excit prea tare...si inaintea inceperi actului sexual am un lichid transparent..care iese inainte de a incepe a face ceva...multumesc
0
11-01-2013, ora 18:48
bogdan_is
Nu este medic/terapeut
bogdan_is
lichidul dinaintea ejacularii este lichid prespermatic.(lubrefierea barbatilor), nu contine spermatozoizi...f multi barbati ejaculeaza in primele 3 minute asa ca tu tre sa fii smecher si sa te ajuti de preludiu ca sa-ti satisfaci partenera.dupa un preludiu bun si femeile isi dau drumul in 2, 3 minute...asculta sfatul meu ca stiu ce zic(asa sunt si eu ) iar prietena mea are orgasm absolut de fiecare data..fii smecher mingea e la tine in teren
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Asocierea dintre munca în schimburi, tulburările de somn și ejacularea precoce la lucrătorii de sex masculin
  •